Smuk gerning: Døv mand gik alene på bar - Tjener fik store drikkepenge

Hvis man er uselvisk, vil man ofte opleve, at gode til vil komme til en. Det var tilfældet for en tjener på en bar, da han fandt ud af, at der sad en døv mand helt alene i den sektion, som han dækkede,

Nogle gange så er det de små gerninger der gør, at man giver andre mennesker glæde i livet. Det var tilfældet i går, hvor en ansat på en bar skabte en god aften for en døv mand, og det gav til sidst en stor belønning.

Den ansatte på baren er også bruger på det store forum, Reddit, hvor folk kan uploade alt fra billeder, videoer og diverse debatter. Manden der var på arbejde, kalder sig foofighter16, og han har tillært sig tegnsprog, som viste sig at være en god egenskab denne tirsdag aften.

Her fik baren nemlig besøg af en døv mand, der alene placerede sig i en bås. Tjeneren valgte derfor at kommunikere med ham via tegnsprog, og han tog sig god tid til at konversere med manden, der kom i rigtig godt humør.

Gode gerninger belønnes

Det var dog ikke den døve mand, som var ekstra generør med drikkepengene, det var derimod parret der sad ved bordet ved siden af. De synes nemlig, at tjenernes venlighed var så uovertruffen, at de gav ham $100.00 i drikkepenge, hvilket svarer til godt og vel 650 kroner. Det var næsten 300 %, de gav ekstra i drikkepenge, da deres regning blot lød på $36.94.

”Jeg arbejder på en bar om aftenen, og jeg er også flydende i tegnsprog. I aftes så jeg en døv mand, der sad alene i min sektion, og jeg talte med ham på tegnsprog. Bordet ved siden af bemærkede dette, og spurgte, hvor længe havde brugt tegnsprog. Da de forlod deres bord, fandt jeg denne besked,” lyder det fra Reddit-brugeren.

”Tak for det du gør. Det betyder noget! Held og lykke med din uddannelse,” stod der på kvitteringen, hvor der også var tilføjet det ekstra beløb i drikkepenge.

Foto: Reddit

Opslaget er blevet liket mere end 62.000 gange, hvilket gør det til et af de mest populære opslag på forummet i øjeblikket. En af de mest populære kommentarer kommer fra brugeren, Feministmanlover, der med en døv far kan relatere til det.

”Jeg er også flydende. Mine forældre er døve, og jeg elsker den her historie. Min mor gik bor for et par år siden, og min far er nu 81 år og alene. Han tager sommetider ud og spiser alene, og jeg tænker ofte på, hvor isoleret, han må føle sig,”

Der er kommet utroligt mange kommentarer til opslaget, hvor folk deler deres oplevelser, og flere af dem er rigtig smukke. Du kan læse dem alle sammen her. 

Læs også

Snyd i Gift ved første blik: Deltagerne var skuespillere

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip