Sørgende familie lader kamera filme deres babys død: De vil advare andre forældre om faren

Her ses lille Leyton, inden han døde. Screenshot: Channel 4.

Det knuste forældrepar håber, at videoen kan spare andre familier for at gennemgå den samme ubærlige sorg.

Lille Leyton blev kun ni måneder. Han døde på hospitalet, efter hans forældre og senere læger forsøgte at genoplive ham. 

Forældrene til Leyton, britiske Adam og Serena, sagde midt i deres livs største sorg ja til at lade et kamerahold fra tv-kanalen Channel 4 filme deres søns død på Birmingham Children’s Hospital i England, skriver den britiske avis Metro.

Grunden til at de lod hele verden kigge med, skyldes, at de ønsker at advare andre forældre om, hvad der tog livet af deres søn. I håbet om at de kan skåne forældre for at komme i den samme frygtelige situation som dem selv. 

Ni måneder gamle Leyton blev i sit hjem kvalt i et stykke plastik, der blokerede hans luftveje og gav ham hjertestop.

Læs også

Baby blev alvorligt syg, efter hendes mor tog et skæbnesvangert valg

Adam gik straks i gang med at give sønnen førstehjælp, mens han ringede til alarmcentralen. På hospitalet lykkedes det lægerne at starte Leytons hjerte igen, men han kom aldrig til bevidsthed igen.

Dokumentaren om Leytons kamp for at overleve, som endte med døden, blev vist forleden aften, og efterlod masser af seere i tårer. Flere af dem har udtrykt deres dybeste medfølelse med familien på sociale medier.

- Har lige set ‘Inside Birmingham’s Children’s Hospital, og jeg er ved at græde mine øjne ud. RIP baby Leyton…., skriver seeren Maggie Baxter på Twitter.  

Adam og Serena vil fortsætte med at advare andre forældre, så lille Leytons liv ikke var forgæves. 

Se et klip fra den tragiske dokumentar her:

Lægerne får Leytons hjerte til at slå igen, men det er desværre ikke nok.

 

 

Dagens Gossip