Studerende skrev filmanmeldelse på blot 19 ord: Se hvorfor læreren gav hende 12

Det er ikke altid at kvantitet er bedre end kvalitet. Det fandt en ung studerende ud af, da hun afleverede en filmanmeldelse på blot 19 ord. Den anmeldelse endte med at give hende et stort 12-tal.

De fleste har efterhånden hørt vandrehistorien om en person, der skulle skrive en stil om dovenskab, og vedkommende valgte så at skrive ‘Dette er dovenskab’ på et stykke papir, og afleverede det.

Hvorvidt det er sket i virkeligheden, er der ingen der kan bekræfte, til gengæld er der dukket en lignende historie op, til gengæld er den ikke fiktion. En studerende skulle skrive anmeldelse af en film, som hun havde set, og hun valgte blot at skrive sølle 19 ord i sin anmeldelse.

Det ville i de fleste tilfælde give en klar dumpekarakter, men for denne unge pige, var det åbenbart nok til et 12-tal.

Den første regel i Fight Club er…..

Der var dog en noget særlig årsag til, at den unge pige endte med at få den højest mulige karakter. Det skyldes primært hendes lærer, der har en usandsynligt god humor, og pigen bør nok forberede sig på, at andre lærere ikke ville være lige så gavmilde.

Eleverne var blevet bedt om at skrive en anmeldelse af den sidste film, som de havde set, og da pigen senest havde set filmen Fight Club, valgte hun at tage et lille sats. Hun skrev en af de korteste anmeldelser nogensinde, og det gav altså pote.

Læs også

Politiet advarer mod smart finte: Sådan vil de stjæle dine penge

I anmeldelsen som pigen har uploadet på det sociale medie Twitter, skrev hun følgende:

“Den første regel i Fight Club er, at du ikke taler om Fight Club,”

Ovenstående er et af de mest populære citater fra den ikoniske film, og det var altså nok til at sikren pigen en høj karakter. Som de fleste nok har bidt mærke i, så er der ikke 19 ord i ovenstående, og hun havde derfor i bunden tilføjet dette:

“Det var det. Det var min opgave,”

Lad mig advare dig

Den unge pige afleverede sin opgave, og hun havde næppe forventet, at hun ville få 12. Det var dog lige præcis det, der tikkede ind, da hendes lærer havde givet hende karakter for opgaven.

Hendes lærer advarede hende dog mod at gøre det igen, da andre lærere næppe ville have den samme humor som ham.

“Jeg tog mig lang tid at finde en karakter for dette. Jeg endte dog med at give dig en karakter for et godt grin og for relevansen af denne anmeldelse i forhold til den pågældende film. Men lad mig advare dig. Prøv IKKE dette med andre lærere. Det er ikke sikkert, at de har samme humor som mig,” skriver læreren der gav hende 100 ud af 100, hvilket svarer til et 12-tal.

Den unge pige lagde sin opgave og responsen fra læreren på Twitter, og det medførte intet mindre end 38.500 retweets og 187.000 likes.

Læs også

28-årig far havde for vane at knække nakken - Nu har han svært ved at gå

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip