Synsskadede Louise samlede mod og tog et selfie: Nu hyldes hun på Facebook

Foto: Privat

24-årige Louise er blevet mobbet for sit synshandicap i mange år, og derfor har hun aldrig delt et selfie med omverdenen før nu.

"I alle disse år på Facebook har jeg aldrig lagt et billede af mig selv i denne vinkel, på grund af mit højre øje, der lever sit eget lille liv", sådan skriver 24-årige svenske Louise Gren, der skeler på sit højre øje, som hun ikke kan se med.

Men nu har den unge blonde kvinde samlet alt sit mod og har offentliggjort et selfie på sin Facebookprofil i håb om, at andre mennesker kan lære at acceptere andre trods deres fejl og mangler. Og siden da er det strømmet ind med likes til Louise - over 10.500 likes på to dage - ligesom flere hundrede har rost hende for selfiet i kommentarerne.

Læs også: Par lagde dette skilsmisse-selfie på Facebook: Sådan blev det modtaget af familie og venner

Siden børnehaven er Louise blevet mobbet med sit medfødte synshandicap.

- Det har altid været et problem for mig. Fra det tidspunkt jeg begyndte i børnehave, blev jeg drillet, fordi jeg snublede meget ofte, når jeg havde et plaster over min øje og kunne ikke se så godt, siger Louise til svenske Nyheter24.

Og drillerierne og de ubehagelige kommentarer blev ved at hænge ved, da Louise blev teenager og voksen.

Læs ogsåFor mange selfies kan være tegn på sygdom: Nu kan du udregne dit eget selfie-index

- Skoleårene var det sværeste af alt for mig. Jeg husker især én gang, jeg var 16 år og skulle på ungdomsdiskotek med min søster, men jeg blev blev ikke lukket ind, fordi vagten troede, jeg var beruset på grund af mit øje, fortæller Louise til Nyheter24.

Louise var så generet af mobningen og ked af sit øje, at hun aldrig turde tage et selfie og dele det på Facebook - ligesom alle andre gør det. Men for nylig fik en kedelig episode hende til at genoverveje sin situation, og hun indså, at hendes øjne aldrig vil ændre sig, men at hendes holdning kan ændre sig.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

- For et par uger siden var nogen, der fortalte mig: At der ingen mening er i at diskutere noget med mig, fordi jeg er skeløjet og ikke kan være andet end dum, skriver Louise på Facebook.

Og i mandags lagde Louise sit første selfie på Facebook med et par ord om hendes liv som synshandicappet.

Se selfiet her:

 

 

Dagens Gossip