Teenager underskrev lejekontrakt uden at se bolig: Nu bor hun på pensionat

Foto: Shutterstock.com

Når man skal finde et sted at bo, er det nok meget normalt, at man inden kontrakten underskrives, undersøger det område man potentiel skal bo i - dette glemte en ung kvinde fra Arkansas dog.

Forskellige mennesker har som oftest forskellige præferencer og drømme, når det kommer til hvordan en bolig, og det tilsvarende område skal være. Er man på samme alder som Madison Kohout, 19 år, vil de fleste nok gerne bo et sted med lidt gang i gaden, og mulighed for at socialisere med jævnaldrende og ligesindede. 

Læs også

Mistede sin kone til kræften: 5 år senere opdagede han, at hun tog tykt pis på ham

Derfor var det også noget af en overraskelse for den unge kvinde, da hun opdagede hvad det var for et område, hun havde lejet sit nye hjem i. Madison havde nemlig underskrevet lejekontrakten, uden faktisk at have set stedet, hun nu skal bo, og det var måske en fejl.

Da hun først flyttede ind i lejligheden i Arkansas, fandt den unge kvinde det en anelse underligt, at alle hendes naboer synes at være over 65 år - det skulle der dog vise sig at være en ganske god forklaring på.

En uge senere faldt hun over et skilt, der forklarede det hele – hun er den eneste teenager, der bor i et pensionistfællesskab, og pludselig fik Madison meget røde kinder, bogstaveligt talt.

Foto: Tiktok/@itsme.madiiii

Den unge sygeplejeassistent, der flyttede fra Oklahoma. har delt en video af sig selv, hvor hun dække ansigtet og griner i forlegenhed, mens hun står ved siden at et skildt med den afslørende tekst 'Senior Citizens Apartments'.

I øjeblikket hun opdagede sin lettere pinlige fejl, var Madison, ud over pinligt berørt, også en smule frustreret over, at udsigten til at bo omkring andre unge, og måske lidt vildere naboer, nu synes meget langt væk. 

Selvom om den nyopdagede realitet lige skulle falde på plads for Madison, gik det hurtigt op for hende, at livet med ældre som naboer har en lang række yderst behagelige fordele. Blandt andet beskriver hun boligsituationen som ‘at have ekstra bedsteforældre’. 

I en videoopdatering siger hun: 'Hvordan er livet i de gamles hjem, spørger du måske? Lad mig vise dig det. Når jeg kommer hjem, er der normalt altid super stille. Fordi de fleste af mine naboer sover, når jeg kommer hjem. Men en stor frynsegode er, at jeg kan spille musik, når jeg vil, fordi nogle af dem ikke kan høre. En anden sjov ting ved at bo med de ældre er, at jeg altid kan høre om hvor den bedste te i byen findes,”

"En anden sjov ting er, når jeg kommer hjem efter en lang dag, spørger alle mig, hvordan jeg har det. Det er sådan mit liv går her på de gamle folks hjem,”

Flere har undret sig over hvordan den unge Madison overhovedet fik lov til at flytte ind i en lejlighed, tiltænkt ældre mennesker. Hun forklarer, at boligerne er tilgængelige for alle, og ikke diskriminerer på alder, på trods af at være designet til ældre borgere.

Hun udtalte ifølge Metro, at den billige husleje var en "økonomisk velsignelse, og at hun kun betaler 2150 kroner om måneden for en to-værelses lejlighed. Hun sagde: "Jeg har planer om at blive et stykke tid! Jeg er helt vild med mine naboer... Aldrig i hele mit liv troede jeg, jeg ville bo på sådan et sted. Det er noget, jeg aldrig kunne have forestillet mig,”

Læs også

Sundhedsvæsen advarer mod bizar corona-behandling: Kan føre til andre sygdomme