Theresa opdagede sin mands uhyggelige plan: “Det er den værste form for forræderi”

Theresa Michaels sammen med sine tre børn. Foto: Privat

Hun var i gang med at pakke det sidste til en familieferie, da politiet bankede på døren.

Amerikanske Theresa Michaels var i gang med at pakke til en familieferie med sine tre børn og manden Dallas Michaels, da politiet bankede på hendes dør. De havde en besked, der kom til at vende op og ned på hendes liv, skriver News. 

Læs også

Smitteudbrud får dansk gymnasium til at lukke helt ned

Betjentene kunne nemlig fortælle, at hendes mand havde planlagt at dræbe hende.

"Jeg var helt rundt på gulvet," fortalte hun den lokale station KMOV4 og beskrev det som "den værste form for forræderi."

Myndigheder var blevet kontaktet af en kvinde, som hævdede, at Dallas Michaels planlagde at dræbe sin kone. Han havde angiveligt talt med hende om det flere gange i løbet af et halv år. Myndighederne valgte at gå videre med sagen til politiet. 

Kvinden forklarede, at han planlagde at dræbe Theresa Michaels ved hjælp af det dødbringende stof fentanyl, der til sammenligning med heroin er 50 gange kraftigere. Dette ville han komme i en drink til Therasa. Det lykkedes politiet at få sat et telefonopkald op mellem Dallas Michaels og kvinden, hvor han fik sagt, at han ville tage sin familie med på ferie, og her ville han slå til. 

Dallas Michaels skulle havde forsøgt at købe fentanyl af kvinden, men blev arresteret af politiet, inden det lykkedes. 

Leve af forsikringspenge

Til politiet indrømmede Dallas Michaels at have talt med kvinden om at dræbe sin kone, men insisterede samtidig på, at han var mere interesseret i at begå selvmord. 

Parret havde begge livsforsikring, og det var disse penge, som Dallas Michaels angiveligt skulle have været interesseret i at få fingrene i. Han er nu anklaget for at have planlagt at dræbe Theresa samt være i besiddelse af narkotika.

Som om dette ikke var nok, så havde Dallas Michael, ifølge politiet, også haft en affære og været forlovet med en anden kvinde, som ikke anede, at han allerede var gift.

Dallas Michaels forsøgte angiveligt at købe stoffer, så han kunne slå sin kone ihjel. Billede: Mesa Police Department.

Den forfærdelige situation har efterladt Theresa Michaels og hendes tre børn i økonomiske vanskeligheder, og derfor har hun startet en indsamling. 

”Jeg ved, at jeg ikke fortjente dette. 2020 har været et helvede for mig, og jeg kunne godt bruge din hjælp til at komme tilbage på rette spor, så jeg kan skabe et nyt liv for mig og mine børn," har hun skrevet på sin GoFundMe side.

Det er en crowdfunding-platform, der giver folk mulighed for at samle penge til alt lige fra fester og konfirmationer til udfordrende og livsændrende situationer som den, Theresa Dallas pludselig befandt sig i. 

Læs også

Annette Heick med bizar afsløring: Pludselig mærker jeg en våd tunge i mit øre

 

Dagens Gossip