Tjener blev tilbudt forfremmelse på en betingelse: Nu har hun sagsøgt dem

Foto: Shutterstock.com

Den 35-årige ansatte var lykkelig for sit job, hvor hun så sine kollegaer som familiemedlemmer. En mulig forfremmelse endte dog med at ødelægge det hele for Megan Hunter.

I dag vil det ikke være noget underligt syn, hvis din tjener har flere synlige tatoveringer. De fleste ville heller ikke rynke på øjenbrynene, hvis deres bankrådgiver havde en tatovering på armen, men vi skal dog ikke længe tilbage, før det var ildeset, at ansatte med synlige tatoveringer.

Der er dog fortsat steder, hvor de går meget op i, hvordan man præsenterer sig over for andre kunder, og det har Meagan Hunter fra Arizona erfaret, da hun er blevet nægtet en forfremmelse på sit arbejde, grundet den måde hun ser ud på.

Den unge singlemor arbejde på den velkendte Chili’s Grill & Bar i mere end to år, hvor hun var fremragende til sit arbejde, og hun så hendes kollegaer som familiemedlemmer. Hendes supervisorer anbefalede hende derfor at søge ind i træningsseminar, så hun kunne blive manager for stedet, og det valgte hun at gøre med det samme.

”Det var en stor mulighed, og jeg var meget spændt på muligheden for en forfremmelse,” fortæller den 35-årige Meagan i et opslag til ACLU.

Der gik dog ikke længe før, at Meagans drøm endte med at blive et sandt mareridt, hvor hun i sidste ende helt endte med at forlade den arbejdsplads, som hun elskede.

Foto: Twitter/ACLU

Du bliver forfremmet… Men på en betingelse

Hun mødte op til et træningsseminar iført en skjorte, bukser og et par bådsko. En uniform som hun ofte så de mandlige kollegaer rende rundt i. Seminaret gik rigtig godt, og hun blev kaldt ind til distriktschefen, der tilbød hende en forfremmelse som manager, men det var på en betingelse.

Hun skulle skifte tøj til noget, der var mere tilsvarende hendes køn.

”Jeg skulle ’klæde mig efter mit køn’ var ordene fra chefen,” skriver hun i sit opslag og fortsætter:

”Jeg spurgte ham ’Fortæller du mig, at jeg skal have min brysterne hængende ud, for at få succes i den her virksomhed?’ Han svarede mere eller mindre ja, bare ikke med de ord,” fortæller hun.

Meagan Hunter forlod kort efter mødet, men fik at vide af hendes kollegaer, at chefen havde fortalt dem, at hun ikke havde fået forfremmelsen, da han ”Ikke ville have en lesbisk pige bag baren”.

Hun var rystet over at høre det, og valgte at sige sit job op. Derefter skrev hun til ledelsen til Chili’s for at fortælle, hvad der var sket, og hun var chokeret over det svar, som hun fik retur.

”De sagde, at jeg måtte lyve, fordi chefens bedste ven var homoseksuel,” fortæller hun.

I samarbejde med ACLU i Arizona har hun valgt at sagsøge virksomheden for kønsdiskrimination. Chili’s har efterfølgende været ude at fortælle, at de ikke har afvist at give Meagan Hunter en forfremmelse, og at chefen under samtalen med hende, slet ikke skulle have bragt noget kønsrelateret op i samtalen.

Læs også

23-årige Natalies frygtlige dates: Kraniebrud og sked i bukserne

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip