Underviser ydmyger ung kvindelig studerende: Så tager hun genial hævn til eksamen

Foto: Letitia Chai

En ung kvinde vil ikke finde sig i, at en professors nedladende kommentar. Derfor fandt hun på en genial protest til sin eksamen.

 - Er det virkelig, hvad du havde tænkt dig at tage på?

Det var den første kommentar, som den kvindelige professor Rebekah Maggor, mens hun pegede på de afklippede cowboyshorts, som den unge, kvindelige studerende Letitia Chai havde på.

Professoren skulle bedømme en prøve af den fremlæggelse, som den unge studerende skulle give af sit speciale på Cornell University i New York, USA, men kommentaren faldt den unge studine for brystet.

- Professoren belærte mig foran hele klassen, hvordan at jeg inviterede mændenes blik mod min krop og væk fra min præsentation, skriver Letitia Chai på Facebook om den ydmygende oplevelse.

Læs også

37-årig kvinde fra Frederikssund blev træt af mand ombord på båd: Så tog hun en drastisk beslutning

Og det havde den unge studederende ikke tænkt sig at finde sig i. Derfor kunne den studerende forarge samtlige tilhørere, da hun under præsentationen af sin endelige eksamen valgte at strippe helt ned til trusser og bh, hvorefter hun afholdte præsentationen efter bogen derfra.

Hendes protest fik endda 28 ud af de 44 fremmødte i eksamenslokalet til at deltage i hendes protest og smide kludene.

Pludselig hæver den studerende kvinde stemmen og smider tøjet. Foto: Letitia Chai

Hun fremfører resten af eksamen - kun iført trusser og bh. Foto: Letitia Chai

- Vi er blevet bedt om at tænke over vores udseende for at tække andre. Det eneste det har fået mig til at tænke over, er hvor megt vi skal finde os i det her nonsens, siger Letitia Chai i videoen. 

I videoen kan man tydeligt se, hvordan at den Letitia Chais stemme bævrer, og hun kæmper for at holde tårerne tilbage, inden at hun smider skoene, nederdele og skjorten.

Læs også

Dansk politi med kynisk besked: Derfor skal du IKKE bremse op, hvis du ser dette på vejen

Efter den vilde præsentation har de andre elever skrevet en erklæring, hvor da erkender, at episoden i klasselokalet var ‘misforstået’, og at de støtter den kvindelige lærers kommentar.

Selv har professoren hævdet, at hun aldrig har udtalt sig om passende påklædning, men at hun har spurgt den studerende om sin påklædning, ‘for at reflektere over sig selv og få dem til at træffe deres egne beslutninger’

Se selv hele den særlige præsentation her: 

Opskrifter

Æggekage - På jagt efter en nem og sund ret? Så kan vi anbefale denne nemme æggekage med gode danske ingredienser.

Chili con carne - Lækker opskrift på den klassiske chili con carne fra Mexico med skønt tilbehør og til stor glæde for hele familien.

Blødkogt æg - Hvordan vil du gerne have dig æg til morgenmaden? Blødkogt æg? Smilende æg? Hårdkogt æg? Her finder Danmarks største guide til at koge det perfekte æg.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip