Vanvidsbilist chikanerer kvinde på motorvejen - men så sker dette

Forestil dig dette. Du kører på motorvejen og overholder fartgrænsen. Bilisten bag dig bliver ved med at ligge helt oppe 'i røven' på dig, presser dig og gestikulerer med sine arme, at han mener, du er en idiot bag et rat.

Da endelig chancen byder sig, overhaler han dig højre om og giver dig fingeren, som om, det er dig, der har lavet en fejl. Du tager en dyb indånding og håber, at retfærdigheden en dag vil ske fyldest.

Nogenlunde det scenarie var, hvad en kvindelig bilist på SR 41 ved Tampa i Florida blev udsat for mandag. Hun filmede hele optrinnet uden at vide, at hun også skulle blive vidne til en 'karma boomerang' af de større.

SE OGSÅ: Bilist påkører motorcykel: Se den vilde flugt fra sværm af bikere

Kvindens video går lige nu verden rundt. Således er den set mere end to millioner gange på to dage.

Hun forklarer, hvordan hun oplevede episoden:

- Efter et hovedrystende minut tog jeg min telefon frem og begyndte at optage. Jeg kunne ikke trække væk, fordi der var lastbiler i den højre bane, og jeg ville helt sikkert ikke køre for stærkt, fordi det var en regnfuld dag, og vejene var glatte, skriver kvinden, der på YouTube kalder sig Florida Driver, i beskrivelsen til videoen.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

I lidt over et minut ser man, hvordan vanvidsbilisten kører bagved kvinden og presser på for, at hun skal flytte sig. Til sidst lykkes det ham at overhale højre om, mens han giver hende fingeren.

Og så sker det. Manden mister herredømmet over sin bil og ryger af vejen. Det får den kvindelige bilist til at bryde ud i latter.

- Så kan du lære det, råber hun ud af vinduet.

'Florida Driver' slår fast i sin beskrivelse til videoen, at hun var fuldt koncentreret om at køre. Hun forsikrer, at hun holdt kameraet i højre hånd, men øjnene på vejen.

Det fremgår også, at manden flygtede fra stedet, men at politiet var i stand til at identificere ham via videoen.

- Den klovn kunne nemt have dræbt nogen med sin idiotiske opførsel, og var min latter blevet erstattet af tårer.Jeg er nødt til at side, at jeg aldrig har set karma ramme så hurtigt, skriver 'Florida Driver' slutteligt.

SE VIDEOEN HERUNDER: