Vanvittige byttehandler: Demi byttede sig fra en hårnål til et hus

Foto: Demi Skipper

Man skulle tro, at det ville være umuligt at bytte sig fra en lille hårnål til et helt hus. Men det viste sig alligevel at kunne lade sig gøre for unge Demi Skipper.

En ung kvinde ved navn Demi Skipper satte sig for at se, hvor langt hun kunne komme, hvis hun startede med at bytte en hårnål væk fra noget andet.

Læs også

Flere indefrosne feriepenge er på vej: Her kan du få dem udbetalt

Målet var i sidste ende, at hun skulle ende med et hus, og selvom det lyder helt vanvittigt, at man skulle kunne bytte sig fra en hårnål til et hus, så lykkedes det alligevel for den unge amerikanske Demi Skipper.

Herunder tager vi dig med på rejsen, hvor du kan se, hvordan det lykkedes Demi at gå fra noget så simpelt som en lille hårnål til et hus.

Fra hårnål til øreringe

Demi begyndte sit lille eventyr for 27 uger siden, og byttehandlerne var altid med private personer, der reagerede på Demis opslag. Den første byttehandel var således hendes hårnål, der havde en værdi af små 7 øre, som blev vekslet til Marysol-øreringe til en værdi af små 61 kroner.

Øreringe til glas 

Instagram: TradeMeProject

Der gik ikke lang tid fra, at hun havde fået øreringene, til hun havde skilt sig af med dem igen. Den næste byttehandel bestod i øreringene, som hun byttede til fire margarita glas. Værdien af disse glas stod i 148 kroner.

Pludselig gik det stærkt

Magarita glassene blev byttet til en støvsuger, som hun selv satte i stand. Efter dette var gjort, havde den cirkaværdi af 370 kroner, og den byttede hun videre til et snowboard, som var 586 kroner værd.

Snowboardet blev byttet til et Apple TV 4k, som blev Bose høretelefoner, der stod til en værdi af 1.359 kroner.

Instagram: TradeMeProject

Høretelefonerne blev byttet til en helt ny Xbox One, hvor der både fulgte to spil, to controllere og en kinect sensor-bar med. Denne lykkedes Demi at få byttet til en MacBook Pro fra 2011.

Demi havde blot været i gang med sit eventyr i tre uger, og hun havde allerede fået byttet sig fra en lille hårnål til en MacBook Pro 2011, der havde en værdi af 2.500 kroner.

Pludselig havde hun en bil

Der var fuld gang i byttehandlerne, og det fløj bare frem for den unge Demi. MacBooken blev byttet til et Canon kamerasæt, som blev byttet til nogle ikoniske Nike-sneakers. 

Disse blev byttet til et par nye sneakers, og endnu et par nye sneakers, og disse var så meget værd, at hun kunne bytte sig til en Iphone 11 Pro Max.

Iphonen blev byttet ud med en bil af modellen 2008 Dodge Caravan, som hun ikke kendte værdien på. Bilen blev byttet til et Boosted Board V3 Plus, som er et elektrisk skateboard, der har en værdi af 8.600 kroner

Skateboardet blev byttet til en MacBook Pro 2017 . Den byttede hun til sin hidtil bedste handel, da hun fik en elektrisk cykel, der fungerer som en madvogn. Denne havde en værdi af 25.000 kroner.

Så mødte hun modgang

Det lykkedes at få byttet cyklen til en Mini Cooper, dog nævnes hverken årgang eller værdi af bilen. Bilen blev byttet til en diamant-halskæde med safir, som ifølge de medsendte papirer var vurderet til 120.000 danske kroner.

Desværre så mødte vores helt en stor mur, da halskæden altså ikke var så mange penge værd. Faktisk havde halskæden en værdi af 15.451 kroner, og dermed var Demi sat tilbage i spillet.

Instagram: TradeMeProject

 Hun lykkedes

Hun gav dog ikke op, og fandt en mand, der var villig til at bytte sin dyre stationære cykel for halskæden. Cyklen blev efterfølgende byttet til en Ford Mustang GT-bil. Bilen var dog af en ældre årgang, og derfor ikke helt så mange penge værd, som det ellers lyder til.

Det lykkedes at bytte bilen til en anden bil nemlig en Jeep fra 2011, der havde kørt væsentligt færre kilometer.

For tre dage siden lykkedes det Demi at afslutte sit bytteprojekt, da hun byttede sin Jeep for en mini-hytte, og dermed sluttede hendes spændende bytteprojekt.

Du kan se alle hendes byttehandler og det nye hus lige her.

Læs også

Tv-vært i vilde styrt

 

Dagens Gossip