Var mor for ham i 13 år: Nu venter de barn sammen

Foto: Instagram

Det har vakt stor opsigt, da en populær influencer fandt sammen med sin stedsøn, og nu er blevet gravid.

Selvom det ikke er forbudt, så er der alligevel uskrevne regler om, at sådan noget gør man bare ikke.

Det der er tale om, er en 35-årig kvinde, der gik fra sin mand, for i stedet at danne par med sin stedsøn, som er 15 år yngre, og som i øvrigt har gjort kvinden gravid.

Læs også

Leverpostej solgt over hele landet tilbagekaldes: Egner sig ikke som fødevare

Det er det australske medie News, der fortæller om den 35-årige influencer Marina Balmasheva, der er blevet gravid med sin stedsøn på 20 år.

Den russiske influencer har omkring 420.000 følgere på sin Instagramprofil, og hun har været ‘mor’ for drengen i hele 13 år. Siden drengen var syv år, har Marina været sammen med drengens far, men nu har hun altså erstattet ham med en yngre generation, og det har skabt omtale i hele landet.

Venter barn og skal giftes

Marina har selv afsløret det på sin Instagramprofil, hvor hun også fortæller, at parret også skal giftes.

“Træt af at skjule mere. Jeg ved, at der stadig er længe til deadline. Ultralydsscanningen venter vi stadig på. Men jeg ønsker at vise, at alt i verden kan lade sig gøre. Vi er fire uger henne, og derfor har vi nu valgt at blive gift,” fortæller hun i opslaget på Instagram.

Den russiske influencer var 22 år, da hun blev gift med sin tidligere mand, der var 10 år ældre. Dengang var hendes nuværende partner blot syv år, og hun agerede mor for ham i 13 år, før hun fik følelser for ham.

Hun blev skilt fra sin mand, og nu venter hun altså barn med stedsønnen.

Læs også

Politiet leder efter løber: Sparkede bevidst baby svane i hovedet

 

 

Dagens Gossip