Var træt af uanmeldte besøg fra svigermor - Så købte han en stor edderkop

En far var så træt af uanmeldte besøg fra sin svigermor, at han følte sig nødsaget til at købe en stor edderkop for at slippe af med hende. Det virkede, men nu er han bekymret for, om han har været et "røvhul"

Man vælger selv hvem man gerne vil date, men man vælger desværre ikke de personer, der følger med. Nogle personer er så heldige, at de har verdens bedste svigermor, mens man andre gange er uheldig at få svigermor fra helvede.

Sidstnævnte svigermor er lige netop sådan en, som en kreativ man må leve med. Han har via det store internetforum Reddit lavet et opslag, hvor han spørger folk om, hvorvidt han er et røvhul eller ej, fordi han har købt en stor edderkop for at slippe for sin svigermor.

“Jeg har ulidelige svigerforældre. Svigerfaren er egentlig god nok, men svigermoren er skør,” sådan indleder brugeren sit indlæg, inden han fortsætter.

Læs også

Dette middel gav ægtepar kræft: Nu får de erstatning på milliarder

“Min kone er kinesisk og hendes forældre er meget traditionelle. Privatliv betyder intet for dem, og min kone nægter at sætte grænser op. De kommer uanmeldt forbi stort set hver eneste dag, hvor de vil besøge min kone eller lege med vores børn. Så ikke nok med, at jeg aldrig får en pause fra min svigermors konstante hakken på mig, så har jeg heller ikke noget privatliv,” fortæller han.

Fandt ud af at moren er bange for edderkopper

Den uheldige mand vidste ikke, hvad han skulle stille op, og han fortæller, at hans kone nægtede at stille grænser op for hendes forældre, og hentyder til, at det måske kan være svært at sætte sig på tværs overfor hendes kinesiske forældre.

En dag fandt manden dog en løsning på problemet, da svigerforældrene var på besøg, og der pludselig var en ottebenet ven på besøg.

“Min svigermor lider af araknofobi. For et par måneder siden, gik hun fuldstændig amok, da der sad en lille edderkop i hjørnet, som bare passede sig selv. Hun fik et panikanfald og mere til,” fortæller brugeren der fortsætter sin fortælling.

“Så jeg fik den ide,at jeg ville købe en tarantel, så hun ikke kommer på besøg så ofte. Den er i et stort bur i stuen. Jeg spurgte min kone inden, om det var i orden, men jeg fortalte hende ikke om årsagen til hvorfor. Det virkede perfekt. Svigerfar kommer stadig af og til, men moren kan simpelthen ikke holde ud at være i samme hus som den,” lyder det fra den kreative mand.

Han er dog godt klar over, at det måske ikke var den mest optimale måde at gøre det på, men han følte, at han ikke havde andet valg, da konen ikke lyttede til mandens bekymringer. Han spørger derfor forummet, om han er et røvhul eller ej, fordi han har købt en edderkop for at holde moren væk.

Indtil videre har opslaget fået mere end 1.000 svar, og størstedelen mener ikke, at han er et røvhul. De fortæller tværtimod, at deres ægteskab formentlig bliver styrket, fordi den “trælse” svigermor ikke kommer på besøg lige så ofte.

Du kan læse hele opslaget fra brugeren på Reddit her.

Læs også

Muslimsk mor kræver Aldi-sovs testet: Det smager af bacon

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip