Virksomhed sagsøgt: Han pruttede hele tiden på kollegaen

Foto: Shutterstock.com

Det kan være befriende at slippe en vind, men det er nok en god ide, hvis man undgår at gøre det op i ansigtet på sin kollega flere gange om dagen. Hvis du gør dette, så skal du ikke blive overrasket, hvis der kommer en retssag ud af det.

David Hingst var godt træt af, at hans kollega Greg Short flere gange i løbet af dagen, ville gå hen og prutte på ham. Ifølge David Hingst gik kollegaen hen til ham, løftede op i ballerne og slog derefter en prut. Det kunne ske helt op til seks gange om dagen.

Den ansatte følte, at det skabte et fjendtligt arbejdsmiljø, og at det samtidig stressede ham, og derfor valgte den 56-årige mand at sagsøge virksomheden for 8.5 millioner kroner. Dette skete sidste år, hvor højesteretten i den australske by, Victoria, dog ikke mente, at han var blevet mobbet på arbejdet.

Læs også

Penis sad fast: Politiet anholder 40-årig mand for at dyrke sex med kat i badet

David Hingst valgte at appellere dommen, og de har derfor indtil fredag til at revurdere sagen.

Han pruttede på ham og gik væk

Den 56-årige David Hingst var ansat som kontraktadministrator hos en ingeniørvirksomhed, og han fortæller, at han ofte sad og passede sig selv i et rum uden vinduer, og så ville hans kollega komme hen og slå en prut bag ham, inden han forlod stedet igen.

”Jeg sad med ansigtet rettet mod væggen, og han ville så komme ind i rummet, som i forvejen var småt og uden vinduer. Han pruttede så bag mig, og gik væk. Dette gjorde han fem eller seks gange om dagen,” fortæller David Hingst til APP ifølge BBC.

Kollegaen Greg Short kan dog slet ikke genkende den udlægning, som David Hingst kom med i retten. Han erindrer slet ikke, at han bevidst skulle have pruttet i nærheden af David Hingst, og havde han gjort det, så var det hvert fald kun en enkelt eller to gange.

Den 56-årige David Hingst havde omdøbt Greg Short til Mr. Stinky, og han sprøjtede af og til deodorant på ham, når han havde pruttet.

Appeldomstolen har indtil på fredag, hvor de skal finde en kendelse i denne sag.

Læs også

Skulle passe vens hund – Vil ikke give den tilbage igen

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip