16 tåkrummende ting mænd gør under sex

Sexolog Cleoh Dharma.

Læs hvilke ting mænd øjeblikkeligt bør stoppe med at gøre i dobbeltsengen.

Vi kvinder elsker mænd. Men der er dog en række ting, som vi ikke synes så godt om, når det kommer til seksuelle udfoldelser.

Her er en liste, som bloggere har lavet på thoughtcatalog.com. Kan du nikke genkendende til nogle af punkterne?

1. Dårlige kys som nægter at stoppe. Gutter, vær sød at stoppe aggressive bid, slik og kraftfulde skub af jeres ansigter ind i vores munde. Vi har fanget, at I er klar, men er de voldsomme kys nødvendige?

2. Spytning generelt. Der er afgjort både tid og sted, hvor spytning er okay. Men det skal være når begge parter er indforstået med det, og ikke spontant spytning på mine bryster eller i mit ansigt.

3. Kronisk skifte stilling hvert andet minut. Det er helt fint, der hvor vi er. Hvem prøver du at imponere? Det er okay at skifte position, men ikke hvert halve minut.

4. Når vi taler om positionsskift, så vær sød ikke at udnytte enhver chance for at komme bag mig. Jeg har fattet, at du gerne vil derom. Det kommer vi til. Lige om lidt, okay?

5. Voldsom brystmassage, brystsutning og moslen af enhver art. Er du en mammografi-scanner? Nej. Så lad være med mose mine bryster og studere dem med dine hænder og mund. Det føles som om du leder efter brystknuder. Nøjes med at kærtegne brystvorterne. Det er alt, hvad vi behøver. Resten har vi læger til.

Læs også: 11 personer deler deres mest bizarre sex-oplevelser

6. Når mænd bliver for entusiastisk med oralsex. Jeg elsker, at du elsker at slikke mig. Men jeg har ikke brug for at du insisterende bruger en halv time mellem mine ben, hvor du prøver at spille på mig som et instrument. Her tæller kvalitet fremfor kvantitet.

7.  Når du jager din tunge ind i min vagina som et våben. Tunge-knepperi er tragisk. Prøv noget andet, mere let med tungen dernede. Og for Guds skyld, stop med at forsøge at stave hele alfabetet i mine kønsdele.

8. Mænd der forsøger at bide let i øreflippen, men ender med at slikke hele øret som en hund, der møder sin ejer. Et lille slik er sjovt. Men hold venligst din tunge ude af mit øre.

9. Når mænd laver “kom-tættere-på-g-punktet” bevægelsen. Jeg værdsætter, at du forsøger at komme ind til mit g-punkt og tilfredsstille mig, men du er ofte farligt tæt på at ramme ind i min blære i stedet.

10. For tidlig kvælning. Lad være med at lægge din hånd på min hals, mens vi knalder - eller allerede inden vi er gået i gang. Det er absolut bedst lige at spørge først. Alt andet grænser til overfald, og det har ingen lyst til.

11.Mænd der gentagne gange spørger, hvorvidt jeg fik orgasme eller ej. Hvis du virkelig behøver at spørge, så kender du svaret.

12. Mænd der konstant spørger, om vi kan lide det, de gør. Vi er taknemmelige for omtanken, men vær sød ikke at spørge “kan du li det” ved hver en lille bevægelse. Hvis vi ikke kan lide det, vil du få besked.

13. Mænd der prøver at snige analsex ind. Vi har fattet det. I vil gerne have analsex. Bare spørg om det i stedet for at bruge mærkelige manøvre og “ups den gled” undskyldninger.

14. Når du ingenting siger. Overhovedet. Overdrevet fræk snak er bedre end slet ingen. Hvorfor er du så stille? Er du en mærkelig munk, der har sex? Giv lyd fra dig. Muml. Støn. Bare sig et eller andet.

15.  Når du siger, du hader kondomer, men alligevel putter et på for at tage det af igen fem minutter efter. Vi kan heller ikke lide kondomer, men de beskytter ligesom mod graviditet og livstruende sygdomme, okay? Det er fakta. Enten tager du kondom på og holder kæft, eller også har du bare ikke sex med mig. Stop med at lege ninja med dit kondom og lad som om det pludselig faldt af. Jeg kan både se og mærke alle dine snigende forsøg på at tage det af.

16. Når du forsøger at trænge dybere ind hver gang, som om det er en konkurrence. Der er ingen knap på min livmoderhals, der vil indlede en orgasme, når du rammer den. Det bare gør ondt, og det er temmelig underligt.

Læs også: Disse fantasier vil mænd aldrig fortælle deres kærester om

Hvad synes du, mænd bør stoppe med under sex? 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip