21 kvinder afslører: Det mest sindssyge, jeg gjorde, da jeg var forelsket

Chelsea Fagan, som blogger for Thought Catalog, ser ikke sig selv som en undtagelse. Hun har gjort en del besynderlige ting i kærlighedens navn. Men da hun vidste, at hun ikke var alene om det, bad hun veninder og kvindelige kolleger og familiemedlemmer om at dele deres historier.

Chelsea Fagan har ændret navnene, men ellers er disse historier helt og aldeles råt for usødede:

1. Katie, 23
- Jeg var engang vildt forelsket i en personlig træner (før jeg selv blev uddannet som det samme), så jeg købte en “pakke” hos ham. Og jeg havde overhovedet ikke penge nok til at købe en personlig træner på det tidspunkt.

2. Emily, 27
- Jeg henvendte mig engang til min udbyder og tilføjede en masse varer, bare for det tilfælde, at vi ville begynde at sende sex-beskeder til hinanden.

3. Simone, 30
- Instagram/Twitter/Facebook-stalking, og så det efterfølgende mentale kaos, som det er at hitte ud af, hvad du har fundet ud af via Google,og hvad de rent faktisk har fortalt dig.

4. Sara, 23
- Jeg oprettede engang en falsk profil på LinkedIn, som “arbejdede i hans industri”, fik et rimeligt antal “forbindelser” og anmodede ham så, for at det ikke skulle virke som et fupnummer. Alt det gjorde jeg kun, fordi han ikke var på andre sociale medier, og jeg ville vide så meget snavs om ham som muligt.

5. Amelia, 26
- Jeg fik lavet om på hele mit skema - både mine timer i skolen, og så på mine vagter på kaffebaren - bare for at være sikker på at være der, når han kom ind hver dag for at få sin kaffe. Vi er forresten stadig sammen nu, tre år senere, og han aner stadig ikke, at jeg gjorde det. Men det var det hele værd.

6. Jackie, 31
- Jeg brugte oceaner af tid på at researche om Libanon, fordi han var libaneser, og jeg ville virke sådan helt henslængt kulturelt begavet og velinformeret.

7. Amy, 27
- Hvis vi er venner på Facebook, og jeg kan se, at de lytter til et eller andet på Spotify, som jeg aldrig har hørt om, så tjekker jeg nogle gange bandet ud - og bliver skuffet, hvis musikken er skod.

8. Heather, 28
- Da jeg gik på universitetet, var jeg helt vild med min nabo, som havde et langdistance-forhold. Engang sang han “Green Eyes” med Coldplay for mig, og så var jeg bare sikker på, at det skulle være os to for evigt. Men det skulle det ikke. Jeg lavede ikke andet i løbet af et helt semester end at sidde uden for min dør, og lade som om jeg læste i mine studiebøger, mens jeg i virkeligheden ventede på, at han skulle komme hjem, så jeg helt tilfældigt bare sad der og kunne sige “Hej. dejlig aften, hvad?”

9. Olivia, 30
- I min branche er der en øvelse, som handler om at få folk til at drømme om dig: Om aftenen ved sengetid, skal du forestille dig, at du forlader din krop ud gennem nakken, finde vej til din udkårne og gå ind gennem nakken på ham. Så skal du koncentrere dig dybt og tænke på nogle livlige, specifikke minder, der handler om jer to sammen. Det har jeg virkelig gjort mange gange.

10. Tamia, 26
- Da jeg gik i gymnasiet var jeg så vild med en fyr, at min veninde og jeg flere gange om dagen kørte forbi hans hus, bare for at fange et glimt af ham. Så satte vi Missy Elliott-hittet “Work It” og lade, som om, vi var vildt seje, selvom det jo tydeligvis ikke var tilfældet. Det var sådab, man stalkede folk før de sociale medier blev opfundet.

11. Kellie, 20
- Jeg “catfishede” (oprettede falske profiler og socialiserede, red.) en fyr, og opretholdte et helt, falsk forhold i tre måneder, fordi jeg var for bange til at snakke med ham.

12. Paolo, 29
- Jeg er ikke ligefrem stolt af at indrømme det, men jeg var i tvivl, hvilken uddannelse, jeg ville starte på, og så valgte jeg den, hvor fyren jeg var helt vild med, havde søgt ind. På det tidspunkt havde vi ikke været på en eneste date sammen, men jeg var bare overbevist om, at vi var skabt for hinanden. Så jeg rejste til kolde Chicago, i stedet for det sydlige Californien, bare for at være tæt på ham. Han endte med at blive kærester med en pige fra sit arbejde, kort efter at jeg ankom. De er gift nu.

13. Val, 31
- Jo mere, jeg kan lide en fyr, desto mere undgår jeg og ignorerer ham. Lige indtil de tror, jeg hader dem, og går ud med en anden pige. Det er virkelig et smart system.

14.Jessica, 27
- Jeg lagde an på hans venner for at gøre ham jaloux. Det endte med, at jeg dyrkede fuldemands-sex med en af hans venner, og aldrig fandt sammen med ham, jeg var vild med.

15.Allie, 22
- Jeg stirrede på en virkelig lækker fyr i metroen, men han stod ikke af ved mit stop, så jeg blev siddende 12 ekstra stop og kom langt hjemmefra, blot for at han steg af uden at mæle et ord til mig. Jeg kom altså en time for sent på arbejde uden grund, bare fordi jeg skulle glo på en ukendt lækker fyr i metroen.

16. Julia, 29
- Jeg skrev fiktionsnoveller på en blog om en fyr, jeg var helt besat af, men ikke kendte særlig godt. Det var min måde at forestille mig en fremtid sammen med ham, uden at jeg havde modet til at snakke med ham eller lade ham vide, hvad jeg følte. Men vores fiktive sexliv var ikke særligt frækt.

17. Stephanie, 32
- Jeg blev veganer, fordi jeg var vild med en fyr, der kun ville gå ud med veganere. Og jeg ELSKER kød, mælkeprodukter, æg og den slags. Jeg hadede det, men det lykkedes mig at gennemføre seks hele måneder som veganer. (bortset lige fra de skamfulde fastfood-burgere, jeg spiste, når jeg var alene hjemme, og gik i bad bagefter).

18. Lindsay, 25
- Jeg lod som om, jeg var helt vild med den progressive rockgenre, og gik til tonsvis af koncerter, og lærte en masse om musikken. Jeg hader prog-rock.

19. Hailie, 26
- Jeg ledte efter lejligheder og fandt en, hvor en virkelig lækker fyr lejede et værelse ud. Lejligheden var virkelig ringe, beliggenheden var skod, men jeg sagde ja tak til værelset, fordi jeg ville være tæt på ham og var for genert til at invitere ham ud efter mit besøg. Vi havde sex et par gange, men datede aldrig rigtigt. Og seks måneder senere flyttede jeg i en lejlighed, der ikke var så dårlig (for han var også en virkelig dårlig rumbo).

20. Jane, 21
- Jeg fremførte et stykke sammen med hans mor på den lokale teaterscene, kun fordi hun var med i stykket. Jeg tog hjem til hende for at øve replikker, bare så jeg kunne få hendes søn at se. Jeg tog mig aldrig sammen til at snakke med ham.

21. Madison, 29
- Jeg datede hans bror. Det gik ikke særligt godt.

 

Dagens Gossip