23-årige Natalies frygtlige dates: Kraniebrud og sked i bukserne

Foto: Shutterstock.com

Da Natalie kom ud af et længere forhold, valgte hun at hoppe på Tinder. Det førte hende til mange dates, den ene mere bizar end den anden.

Med hjælp fra den teknologiske udvikling og apps som Tinder og Badoo, er det blevet meget lettere for folk at komme på en date. Nu kræver det nemlig ikke et fysisk møde, hvor man skal tage sig sammen til at invitere modparten ud, nu kan man nøjes med at swipe og en hurtig besked.

For 23-årige Natalie har Tinder også været en stor hjælp, til at hun kunne komme på dates, efter at hendes langtidsforhold forliste. De fleste af de dates endte dog ikke så godt, og mange af dem endte på måder, som de færreste har fantasi til.

Den unge pige fra Wales har fortalt om sine dates til det britiske medie The Sun, og det er ikke småting, som hun har været udsat for.

”Hjemløse fortjener at være på gaden”

”En fyr mødte op med et stort udvalg af sexlegetøj, som han ville have mig til at bruge,” fortæller hun, inden hun går over i en anden retning, og fortæller om den ”søde” kristne fyr, som hun tog på date med.

Hun nævnte overfor ham, at hun var frivillig i et suppekøkken for hjemløse, og det var åbenbart ikke noget, der faldt i hans smag.

”Han begyndte bare at råbe ad mig. Sagde at hjemløse fortjente at være på gaden, og at jeg kun hjalp for at få opmærksomhed. Jeg bad ham køre mig hjem med det samme,” fortæller hun.

Derudover var der også en fyr, som hun kalder idioten med Porschen, som var yderst arrogant, og konstant talte om sine favoritvine, og dyre ting, som han havde købt. Han afsluttede hver sætning med ”Men det ha du sikkert ikke råd til,”

Et af Natalies billeder fra Tinder

Sked i bukserne på McDonalds

Trods de mange bizarre dates som Natalie Palmer havde været på, hvor hun blandt andet var blevet kastet ud af sengen, så hun fik kraniebrud, så var der en af de 40 dates, der virkelig var prikken over i’et. Det var nemlig daten med fyren, der sked i bukserne på McDonalds.

”Den værste date var uden tvivl med ham, der sked i bukserne i køen til McDonalds,” lyder det fra Natalie, inden hun fortsætter:

”Vi havde fået et par drinks, og skulle suge alkoholen op med noget mad. Så vi står i køen, da han pludselig bliver knald rød i hovedet og siger, at han har skidt i bukserne. Jeg begyndte at grine, og det gjorde kun tingene værre,” fortæller hun.

Slutteligt i artiklen hos The Sun fortæller hun også, at et af de største chok hun fik var, hvor mange gifte mænd, der benytter sig af de forskellige dating-apps.

Læs også

Mand fløj 4.000 kilometer for at deltage i polterabend han fejlagtigt blev inviteret med til

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip