Danske kvinder har de kedeligste røve i Norden

Danmark får baghjul af både Sverige, Norge og Finland, når det kommer til gode numser. Se verdenskortet her.

Det kan godt være, sommeren nærmer sig. Og dermed bikini-tid. Men danske kvinder har slet ikke noget særligt at vise frem, når det kommer til numser. 

Det afslører bloggen, Swooptheworld.com, som har kigget nærmere kvinder verden over - og deres baller. Det er der kommet er røv-kort ud af.

Kortet viser, hvor man kan finde de bedste numser på verdensplan.

SE OGSÅ: Her er prinsessen af stramme baller

- Som røv-elsker og verdens-berejst har jeg været steder, hvor den gennemsnitlige røv er stor, sexet og perfekt formet - og steder, hvor den gennemsnitlige røv ikke er så sexet. Her vil jeg dele mine opdagelser med dig, skriver skribenten.

Det fremgår, at kortet er lavet på baggrund af skribentens egne observationer - men der er også kommet hjælp udefra. 

SE OGSÅ: Danske kvinder er slet ikke så pæne

Det understreges, at der findes kvinder med gode røve i ALLE lande. Men kortets formål er at vise, hvor det er lettest at finde en kvinde med en drømmenumse. 

Numserne er bedømt ud fra størrelse, form og måden 'tyngdekraften har behandlet den'. 

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

På kortet er der nedslående nyt for danske kvinder. Ligesom det meste af Europa og Asien løber de med bedømmelsen 'gennemsnitlig'. Men både Norge, Sverige og Finland har, ifølge kortet, bedre numser.

Skal man finde en pige med en ordentlig røv, bør man tage til det sydvestlige Afrika. Her løber lande som Mali, Nigeria og Angola med bedømmelsen 'fantastisk'.

Ifølge kortet er eksempelvis Irak og Afghanistan sløjt kørende på numsefronten. Begge lande henter bedømmelsen 'dårlig'.

SE KORTET HERUNDER:

 

 

 

Dagens Gossip