De 21 mest usexede ting ved sex

Nogle vil bilde dig ind, at sex handler om hyggelige krammerier og kridhvide lagener, intime klimaks igen og igen og sød, lidenskabelig kærlighed natten lang.

Men i virkeligheden er der mange akavede ting ved sex.

De mest usexede har Metro.co.uk lavet følgende liste over.

God fornøjelse!

1. Lugten. Den lugt - du kender den godt. Den ubeskrivelige kombination af sæd, damevæsker og sved. Lækkert.

2. At fjerne sokker. Skulle jeg ikke lige prøve at hoppe lidt nøgen rundt, mens jeg trækker mine sokker med dinosaur-print af? Det er især usexet, når din partner prøver at fortsætte forspillet, mens du kæmper med dine ankler.

3. Skedeprutter.

4. Eller endnu værre: De rigtige prutter, der slipper ud, når du mindst venter det.

5. Sex-krampe i dit ben. Følelsen af, at nogen har stukket en kniv ind i dit lår, mens du ikke ved, hvordan du bedst løser problemet.

6. At få sæd i øjet. Eller i dit hår. Eller nogen steder, som ikke er de mere private dele. Hvor længe bør man vente, før man begynder at fjerne det?

7. Og når man sluger sæd og prøver at lade som om, at det smager som en lækker milkshake - og ikke, som i virkeligheden, en slimet, salt bussemand.

8. Dit undertøj. Fordi uanset, hvor meget du forsøger at planlægge, får du altid sex, når du har de grå på med hul bag i. Du burde virkelig smide dem ud.

9. Det akavede “Øhm… du bløder”. Det er aldrig rigtig blod, bare det der brunlige noget, du udskiller.

10. Krabbegangen fra sengen til toilettet i kamp med tiden, så man undgår at efterlade en stribe af sæd på gulvet på vejen derud.

11. Men man fejler og får en lækker stribe, der løber ned ad benet.

12. At forsøge at snakke “beskidt”. Hvilke ord, er det meningen, man skal bruge? “Jeg vil have du stikker din tissemand op i mig”…?

13. Forsøg på at strippe, mens man er ædru, og der ikke spiller musik. Nå, du får ikke stådreng af mig, der kæmper med en heldragt?

14. Orgasme-ansigter. Man ser sikkert lige sådan ud, når man lige er blevet skudt.

15. Kønshår. De klør. De kommer ind i munden. De skal holdes nede. De er i virkeligheden bare i vejen for sex, er de ikke?

16. Sveden, der får dit perfekt placerede pandehår til at klæbe til din pande, som var du en fedtet teenager, og din make-up til at smelte ned ad ansigtet, indtil du ligner en seriemorder. Nuttet.

17. Tørhed. Prøv at gå i gang med forspil med samme begejstringsniveau som Saharas ørken. Det gør ret ondt.

18. Doggy style. Hvilken forfærdelig person opfandt det?

19. Den smerte i kæben, du får, når du giver blowjobs for længe. Tænk engang, hvis du var lige så ihærdig i fitnesscentret.

20. Kønsdele generelt. Tænk lige på det. Er de ikke bare det grimmeste på hele din krop? Hvorfor kunne de ikke ligne din arm eller noget?

21. Og ikke mindst: At rulle over den våde plet, du havde glemt, stadig var der.

 

Dagens Gossip