Fem typer af tatoveringer, der brændemærker dig som idiot

“Når det gælder tatoveringer, har alle deres egne mærkelige regler, som gør dem tilladelige. Folk siger ting som “En tatovering skal have en mening”, hvilket er latterligt. Når alt kommer til alt, er det oftest folk med et meningsløst liv, med et meningsløst job, der drømmer meningsløse drømme, som bærer blækken”.

Sådan skriver bloggeren Wayne Wax råt for usødet og giver fem bud på typer af tatoveringer, der mærker ejeren som idiot.

1. Tribals.
De eneste, som kan bære tribal-tatoveringer, er folk, som dyrker kampsport. Og det er kun, fordi ingen tør håne dem for at have tatoveringen. Hvis du vil have en tribal-tatovering, kan du ligeså godt købe en T-shirt, hvor der står “Jeg er helt fantasiforladt”, mener bloggeren.

2. Et familiemedlems ansigt eller navn.
Det eneste, der er værre end at få tatoveret en kærestes eller familiemedlems navn er at få tatoveret et portræt af deres ansigt. Der er noget virkelig uhyggeligt ved at se nogen gå rundt med deres døde partner grinende på deres biceps.

3. Alt subkulturelt.
Hvis du er en ægte biker og gerne vil have bandet Motorheads logo på din hånd, er det én ting. Du er en del af en subkultur, der formentlig vil overleve dig. Men de subkulturer, der absolut ikke skal låses fast med blæk, er dem, der kun lever i fem år. Det gælder eksempelvis dem, der for få år siden fik tatoveret trivielle billeder som diamanter og Pac Man-spøgelser.

LÆS OGSÅ: Ekstrem udsmykning: Model har huller i kinderne og kløftet tunge

4. Koi Carp.
Karpen er en smuk fisk, men det er stadig en fisk. Ingen skal have en fisk på deres bryst af nogen som helst årsag.

5. “Inspirerende” citater.
“Kun Gud kan dømme dig”. Det er sjovt, for det gør jeg også lige nu, og min dom er, at du er et fjols med en kliché på din arm. For bare en gangs skyld kunne jeg godt tænke mig at se nogen med tatoveringen “Kan du sende chipsene hen til mig, Mike?” i stedet for noget, man har fundet på Wikiquote to dage føre, du lagde dig på briksen hos tatovøren, skriver Wayne Wax.

 

Dagens Gossip