Jim Lyngvild dropper Copenhagen Pride efter udtalelse om bøssekarle

Hvis mode-eksperten og creme-pusheren Jim Lyngvild havde ønsket sig mere omtale denne sommer, så er hans ønske gået i opfyldelse.

Først var det sagen om hans gård ved Assens, hvilket udløste den politiske strid med Per Ørum og partiet Demokraterne, og nu er det så ordet bøssekarle, der får Jim Lyngvild i medierne.

Jim Lyngvild skulle nemlig have været vært på Copenhagen Pride 2013 i København, den årlige fest for homoseksuelle.

Men sådan bliver det ikke, for Lyngvil har droppet værtstjansen.

Og årsagen er en strid om ordet bøssekarle, skriver han på sin egen Facebook-side.

- HURRA JEG ER BLEVET FYRRET... eller sagde jeg op???!!!! Jeg er MÅLLØS!!!! INGEN og jeg mener INGEN skal bestemme hvad jeg skal sige, og IKKE MÅ sige, og slet ikke orkestrerer mig som om jeg er en ubegavet narrehat. Jeg har, nuvel, måske i et kådt øjeblik, sagt i et interview i Ekstra Bladet, at det kun var små bøssekarle, der syntes det gjorde ondt at blive tatoveret... Den er måske heller ikke helt ren i kanten, men det var sagt med et glimt i øjet, og al den stund at jeg selv ER en lille bøssekarl - og senere i teksten siger, at jeg var ved at brække mig af smerten, tænkte jeg at det nok kunne gå an og nærmere var selvironisk end direkte diskriminerende.

- Jeg skulle have været vært på Priden i år, men her til aften, har bestyrelsen udmeldt, at jeg skulle komme med en officiel undskyldning (Hvilket jeg i og for sig intet galt ser i), men mine egne ord var ikke gode nok. Derimod skrev de en bovlam, lallende undskyldning, der nærmest inddrog paven, gud, konge og fædreland... dette står jeg ikke model til. Jeg har derfor meddelt bestyrelsen, at jeg trækker mig som vært på Copenhagen Pride 2013 - hvor der åbenbart IKKE er plads til forskellighed og frie tanker. Del gerne, så bøsserne kan se, at hvis de bare tuder højt nok, så får de deres vilje... Mig går der ingen skår af... men jeg er også bare en hårdhudet bøsserøv!, lyder det fra Jim Lyngvild.

 

Dagens Gossip