Miley Cyrus' nøgenvideo sætter rekord på nettet

Blot et døgn efter premieren mandag var den set af flere mennesker en nogen anden produktion på de store pladeselskabers musikvideosite Vevo.

Efter de første 24 timer var den provokerende video noteret for 19,3 millioner visninger og dermed må One Direction vinke farvel til gruppens Vevo-rekord. Den blev sat i slutningen af juni og lød på 12,3 millioner visninger af videoen til singlen »Best Song Ever«.

SE DEN HER: Nøgen Miley Cyrus i ny video

Ifølge Vevos målinger var Cyrus kun 13 timer om at overhale One Direction og giver efter alle 24 timer gruppen eftertrykkeligt baghjul.

Sangerindens nye udspil formår også at forarge. Den 20-årige popstjerne arbejder hårdt på at lægge afstand til sit sukkersøde image fra TV-serien »Hannah Montana« og optræder mere og mere letpåklædt. Ved MTV Video Music Awards i august var hun således på scenen med Robin Thicke kun iført hudfarvet latexundertøj og i videoen til »Wrecking Ball« er hun helt nøgen.

Cyrus sidder eksempelvis på en nedrivningskugle uden en trevl på kroppen. Her tre dage efter videoens premiere hedder det sig ganske vist, at sangerinden har undertøj på og blot ser nøgen ud, men den nævnte beklædning er mere end svær at få øje på.

»Wrecking Ball« bliver at finde på Cyrus’ næste studiealbum »Bangerz«, der kommer på gaden den 4. oktober.

 

Dagens Gossip