Pinligt øjeblik i Luksusfælden: Deltager har gemt sin telefon - Så ringer eksperterne til den

Foto: Tv3

Det bliver en lang sej kamp for Luksusfældens eksperter, hvis de skal hjælpe 47-årige Martin fra Odense i mål. Han lyver nemlig for eksperterne, og virker ikke interesseret i deres råd.

Det bliver tåkrummende pinligt, når Luksusfælden i aften tager et smut til Odense. Eksperterne skal forsøge hjælpe den 47-årige Martin, der dog lever som alt andet end en 47-årig mand.

Martin minder mere om en teenager, da han bruger penge på at gå i byen, købe dyre mærkevarer, og han gider ikke at lytte til gode råd. Hans gæld vokser sig større og større, og han har for alvor brug for hjælp fra eksperterne, hvis han nogensinde skal blive gældfri.

Læs også

Luksusfælden: Jeanette smadrede ruder for 140.000 kroner

Desværre starter det ikke for godt mellem Martin og eksperterne, hvor der der debut til den nye ekspert, Sesilie Munk Stenderup.

Eksperterne beder Martin finde sin dyrt indkøbte Samsung-telefon, men Martin fortæller, at han har mistet den. Det viser sig dog at være en løgn, Martin har nemlig gemt den for eksperterne ,og det finder de ud af, da de ringer til den.

“Det er en rigtig skidt start, og det sår tvivl om, vi kan stole på det;” siger Luksusfældens ekspert Carsten Linnemann.

Martin fortæller til eksperterne, at han havde gemt sin telefon, da han er meget afhængig af den i sin hverdag, og frygtede for, at eksperterne ville bede ham udskifte den med en ældre model, der ikke havde den samme tekniske kunnen.

Fortsætter med at lyve

Telefonen er dog ikke det eneste, som Martin lyver om for eksperterne. Lidt senere i programmet nægter han, at han skulle have købt et par dyre Ray-ban-solbriller, men Martin har selv haft dem på i en af de videodagbøger, som han har lavet til eksperterne.

Den løgn bliver simpelthen for meget for eksperterne, der tager en sidste alvorsord med Martin. Hvis han ikke stopper med at lyve for dem, så nægter de at hjælpe ham, og så må han fortsætte sin livsstil, hvor han har en misligholdt gæld på 13.300 kroner om måneden, hvilket er det samme som hans indtægt.

Se om eksperterne kan hjælpe Martin i aftenens program, når det bliver sendt klokken 20.00 på TV3.

Læs også

Luksusfælden: Lene lånte 200.000 kr. for at ryge hash

Det bedste fra Realityportalen

Hold dig opdateret med seneste gossip om de kendte danske realitystjerner på Realityportalen.

 

Dagens Gossip