Realityshow chokerer: Kvinder føder i det fri

Glem alt om "Singleliv" og "De Unge Mødre".

Dette nye TV-koncept sprænger skalaen for, hvor ekstremt et reality-program kan være.

Programmet hedder "Born in The Wild" - eller som det måske kommer til at hedde på dansk: "Født i det fri".

Læs også: Se den skønne reaktion: Otteårig pige ser sin egen fødsel for første gang

Her følger et TV-hold en flok gravide kvinder, der ønsker at føde deres børn i den fri natur. Uden hjælp fra læger eller moderne teknologi.

Ikke for hvem som helst

Det er TV-stationen Lifetime, der står bag konceptet, og de understreger, at deltagerne i programmet ikke må være førstegangsfødende, og deltagerne er under konstant observation.

Læs også: 7-årig hjalp mor med at føde

"Vi tager ekstreme forholdsregler for at sikre, at mødre og babyer er sikre under optagelserne," fortæller Eli Lehrer, der er vicepræsident Lifetime til Entertainment Weekly. "Vores tilstedeværelse ved disse fødsler vil gøre dem langt mere sikre, end hvis kvinderne ville gøre det på egen hånd."

Baseret på ekstreme YouTube-videoer

Inspirationen til det grænseoverskridende program kommer fra et populært YouTube-fænomen, der følger en fødende kvinde i nogle eksotiske omgivelser. Her hedder konceptet "Birth in Nature", og siden februar har mere end 20 millioner YouTube-brugere set videoen, hvor kvinden Simone føder sit fjerde barn i det fri.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

"Bagefter følte jeg, at hele mit liv havde været en optakt til dette ene øjeblik. Min følelse af helhed og fred var større og dybere end noget andet, jeg nogensinde havde følt før. (...) Det har haft en kæmpe positiv indflydelse som mor og for mine børn især," skriver Simone under YouTube-videoen.

SE DEN POPULÆRE VIDEO AF DEN FØDENDEN KVINDE HÉR:

(ADVARSEL! INDEHOLDER SCENER, DER IKKE ER EGNET FOR ALLE. DERFOR HAR YOUTUBE LAGT EN ALDERSBEGRÆNSNING PÅ VIDEOEN)

 

Dagens Gossip