Sandheden om at være far - ifølge disse sjove, kendte fædre

De elsker deres børn, men en række kendte amerikanske komikere kan også skære faderrollen ud i pap - med grovkornet humor.

Huffington Post har lavet en liste med sjove citater om, hvordan det i virkeligheden er at være far.

1. Sådan burde børnesange være
Komiker Jim Gaffigan skriver på twitter: “Der burde være en børnesang, som lød ‘Hvis du er glad, så hold det for dig selv og lad din far sove’”.

2. Faderrollen burde være enklere
“Vær en far. Vær ikke mors assistent. Det er deprimerende at vente på, at hun skriver en liste og så gå rundt i et supermarked, mens man stirrer på hylden med morgenmadsprodukter og ringer til hende for at være sikker på, man får det rigtige med hjem. Vær en mand. Skriv din egen liste. Fædre har evner, de aldrig bruger derhjemme,” siger komikeren Louis CK.

3. Sengetid
“Rutinen omkring sengetid for mine børn er som at en royal kroning med vask og tandhygieje og bamser. Og jeg skal læse otte forskellige idiotiske bøger. Ved du, hvad min godnathistorie var som barn? Mørke!,” siger Jerry Seinfeld

4. Toiletvaner
“En ny far lærer hurtigt, at hans barn uundgåeligt kommer ud på badeværelset præcis på det tidspunkt, han er der. Som om han behøver selskab,” siger Bill Cosby.

LÆS OGSÅ: 7 åndssvage ting som du skal holde op med at sige til fædre

5. Sandheden
“Når jeg hører folk snakke om at jonglere og gøre ofre for deres børn, kigger jeg på dem, som om de er sindssyge, fordi ordet “ofre” antyder, at der var bedre ting at lave end at være sammen med dine børn,” siger Chris Rock.

6. Den sande sandhed
“At have børn er som at bo på kollegium. Ingen sover, alting er i stykker og der er masser af opkast,” mener Ray Romano.

7. Fordele ved at have børn
“Jeg lærer konstant ting af mine børn. Det meste af deres viden kommer fra Gajolæsker” - Jimmy Kimmel.

8. Hvad du virkelig gør hver dag
“At være far er fedt, fordi du får mulighed for at ødelægge nogen fra begyndelsen” - Jon Stewart.

9. Råberi
“Min datter sagde “Hvorfor råber du af os?” og jeg svarede “Jeg prøver at opdrage jer”. Så kiggede hun på mig med tårevædede øjne og sagde “Er det sådan, du opdrager dine børn? Ved at få dem til at græde?”. Det var virkelig en påmindelse. Hun vandt ikke alene diskussionen, hun vandt livet med det statement. Jeg begyndte bare at grine helt vildt, og jeg tror, de var så overraskede over, at jeg grinte, at de også gjorde det” - Stephen Colbert

LÆS OGSÅ: 19 ting fædre gør nu - som de ikke gjorde før i tiden

10. En slags kærlighed
“Jeg elsker virkelig mine børn i cirka seks minutter om dagen”. Michael Ian Black.

11. Sådan får man børnene til at grine
"Hvis jeg går rundt i mine underbukser og trækker dem super højt op, ser det bare ulækkert ud, og så prøver jeg at snakke seriøst med dem. Det kan jeg godt lide… at lade som om, jeg er skør og har mine underbukser trukket helt op. Altså helt op." - Paul Rudd

12. Nyfundne neuroser
“Min søn skal have hjelm på 24 timer i døgnet” - Will Arnett.

13. Bundlinjen
“Børn er bare irriterende, korte mennesker” - Hank Azaria.

14. Det eneste, du behøver vide.
“At få børn er som, da man forelskede sig første gang som 12-årig, men bare at man forelsker sig hver dag” - Mike Myers.

 

Dagens Gossip