Se billederne: Bjørn vandt Big Brother 2013

Opbakningen fra publikum var ikke til at tage fejl af, da Bjørn i aftes blev kåret som vinderen af Big Brother 2013 ved et storstilet udendørs show ved Big Brother-huset. ”Bjøøørn, Bjøøørn, Bjøøørn, lød det, da han, efter 104 dage i huset, sejrssikkert kunne række armene i vejret og lade sig hylde af de mange fans, der var mødt frem.

- Det er så fantastisk. Det er den vildeste aften nogensinde i mit liv. Og jeg takker, takker, takker bare seerne, der har stemt på mig, jeg er dybt taknemmelig, fortalte en dybt rørt Bjørn umiddelbart efter sejren var i hus.

Mens Bjørn kunne nyde sejren, måtte de to andre finalister, Silas og Victor, se sig slået på målstregen. Victor med en 3. plads og Silas på 2. pladsen. Af de tre finalister var Bjørn den eneste, der havde været i huset i samfulde 104 dage. Victor, som havde en pause fra huset undervejs, var der i 67 dage i alt, mens Silas, som kom ind i huset undervejs, fik 69 dage i alt.

På scenen blev 24-årige Bjørn modtaget af sin elskede Henrik, som han før sin deltagelse i Big Brother var forlovet med. Men det er han ikke længere.

Den 7. maj blev de nemlig gift ved det første homoseksuelle bryllup nogensinde i Big Brothers historie. En oplevelse for livet for Bjørn, der i aftes kunne skrive endnu en på kontoen som vinder af Big Brother 2013.

 

Dagens Gossip