Se billederne: Jim Lyngvild rasende over kritik ved udleje af hus

Jim Lyngvild, der nu bor på sin ny-opførte ejendom Ravnsborg ved Faaborg, er kommet i modvind efter deltagelsen i noget så fredeligt som et boligprogram.

I aftes var hans gård ved Assens med i programmet Liebhaverne på TV2, og det har fået en del mennesker til at lange ud efter ham.

Det er især fordi han påtænker at leje ejendommen ud for 11.000 kroner om måneden, hvilket nogle finder helt vildt, da de ikke har råd til så høj en boligudgift.

Men kritikken preller af på Jim Lyngvild, der i dag svarer kontant tilbage på sin Facebook-side.

LÆS OGSÅ: Langede ud efter arbejdsløse: Parti smækker døren for Jim Lyngvild

- Jeg skriver, på baggrund af tv-programmet "Liebhaverne" på tv2 i går aftes, at jeg overvejer at leje min 480m2 hus ud til 11.000 om måneden, og straks er der bistandsklienter der skal skyde mig i skoene, at jeg er amoralsk, for det har de sleeeet ikke råd til at bo i!!! FUCK AF!!!! Jeg er sgu da ligeglad med om I har råd til at bo i mit hus. Mærsk havde også råd til at bo i et hus JEG ikke havde råd til, og hvad så, manden har selv været med til at skabe sin formue og sin lykke... Han måtte for min skyld købe Als og omdanne det til hans eget private forlystelsespark... TÆNK at folk på overførselsindkomster kan TILLADE sig at klage.

- Vi bor i et land hvor man KAN få hjælp, men stadig har folk ondt i røven. FÅ FINGEREN UD OG KOM I GANG SOM OS ANDRE DER KNOKLER!!! Jeg har INGEN respekt for folk som Dovne Robert der er for fine til et arbejde... ALLE kan arbejde, i større eller mindre grad (Med mindre de er døvblinde og sidder i rullestol med Polio) Men næææh, hvorfor skulle man det, når man kan være på dagpenge eller bistand... Mærkelig holdning til samfundsstrukturen!

- Del gerne, og husk, dette er IKKE en sviner, det er en hånd til alle dem der holder snuden oven på den synkende skude! Håndværkerne, Sundhedspersonalet osv. Måske ikke guldrandede erhverv, men erhverv der giver en stolthed og en følelse af at deltage i.... livet!, lyder det fra modemanden og cremepusheren Jim Lyngvild, der også får opbakning fra rigtig mange brugere, der mener prisen er helt fair.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT SE DEM I STOR STØRRELSE:

 

Dagens Gossip