Tom Hanks løb tilfældigt ind i bryllupsfest - så gav han brudeparret et vildt tilbud

Sådan, Tom Hanks!

Det er ikke hver dag, man bliver gift. Men det er heller ikke hver dag, at en Oscar-belønnet skuespiller løber direkte ind i ens bryllupsfest.

Det skete for Elisabeth og Ryan, der lørdag blev gift i Central Park i New York. Hollywood-skuespilleren Tom Hanks var ude for at løbe en tur i parken, da han løb ind i brudeparret.

Efterfølgende postede Tom Hanks et foto på Twitter, som siden er blevet liket tusindvis af gange.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Vi fotograferede bruden og gommen i Central Park, og en fyr på løbetur begyndte at sætte farten ned nær ved parret. Han lænede sig ind og tog hatten og solbrillerne af og sagde “Hej, jeg er Tom Hanks”, mens han rakte hånden ud for at give gommen hånd, forklarer fotografen Meg Miller til BBC

(Artiklen fortsætter under billedet)

Han spurgte, hvad de hed og ønskede dem tillykke. 

Læs også

Linse afslører: Sådan ser min drømmemand ud

Gommen afslører, at de ikke blot fik en kæmpe overraskelse, da skuespilleren ret uventet kom med til brylluppet. De fik også et flot tilbud.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Han tilbød faktisk at vie os, fordi han er bemyndiget til det, men vi var lige blevet gift. Måske kan han hjælpe os med at forny løfterne en dag! Vi anede ikke, hvor meget der cirkulerede om os på nettet, siger gommen, der også inviterede skuespilleren med til festen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Han var så rar og venlig. Han kunne bare være blevet ved med at løbe, men han stillede op til fotos med os og min familie, siger gommen, hvis dag blev endnu mere mindeværdig.

Læs også

Radiovært smider kludende: Sara Bros følgere på Instagram er svært begejstrede

Til slut tog Tom Hanks også selv et billede, som endte på Twitter.

 

 

Dagens Gossip