X Factor-Lucy uden kontanthjælp: Nu donerer folk mad

Selv om Thisted Kommune har smækket kassen i for 23-årige Lucy Mardou og har stoppet kontanthjælpen til både sangerinden og hendes mand, så kommer den lille familie ikke til at lide nød.

Parret er flyttet fra Thy-lejren til København sammen med deres 1-årige datter, nu hvor nordmanden er blandt deltagerne i X Factor, og familien har modtaget flere donationer fra folk, som gerne vil hjælpe dem.

- Folk er meget gavmilde og sender os gaver og donationer. Vi beder ingen om det, men hvis folk har lyst til at give os, må de gerne det. Og så siger vi tak, fortæller Lucy Mardou til bt.dk.

LÆS OGSÅ: Manband i X Factor: Vi er mænd, som også kan være lidt drengerøvsagtige

Det er DR, som betaler huslejen på Hotel Stay, hvor familien er indlogeret, men ellers må de klare sig på egen hånd.

Udsigten til at stå uden indkomst fik dog ikke den norskfødte X Factor-deltager til at ryste i bukserne. Hun har tidligere forklaret, at familien måtte klare sig ved at "skalde" i affaldscontainere ved supermarkeder.

Det bliver ikke nødvendigt nu, hvor folk hjælper familien økonomisk. Lucy vil dog ikke afsløre, hvor mange penge og gaver de har modtaget. Hun har dog fuld forståelse for at Thisted Kommune har stoppet kontanthjælpen.

- Vi får ikke nogen kontanthjælp mere, men det er fair nok. Vi står jo ikke til rådighed for kommunen, og det skal man jo for at få kontanthjælp, så sådan er det, siger hun til bt.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip