Flere og flere par gør dette i sengen: Og det dræber deres sexliv

Foto: Shutterstock

Rigtig mange par har travlt med at hygge sig med alt andet end sex i soveværelset.

- Kommer du forbi til Netflix and Chill?

Det amerikanske udtryk er indenfor de seneste år blevet en fast vending, der bruges, hvis man har lyst til at invitere en date forbi til en fræk aftale - eller sagt på en anden måde: Til alt anden end en Netflix-aften.

Nu viser ny forskning imidlertid, at Netflix ikke fører til sex i de fleste hjem. Snarere tværtimod. Undersøgelsen peger nemlig på, at Netflix-kiggeri i sengen har afløst sex. Det skriver New York Post.

20-årige kvinde prøvede ny selvbruner: Nu griner alle af hende

Det er et forskerhold fra Lancaster University i England, der er kommet med påstanden. De har fundet frem til, at allerflest internetbrugere logger på ‘world wide web’ mellem klokken 22-23 om aftenen.

Denne date stamme fra 400 forsøgspersoner, og de fleste af disse bruger i høj grad internettiden på streamingtjenester som iPlayer, YouTube og - især - Netflix, og det er bekymrende, mener forskerholdet.

- I det omfang, hvor denne internettrafik er forbundet med at se film eller programmer, tyder det på, at mobilenheder bruges til at forlænge den tid, vi ser tv - endda efter det stationære tv er slukket, lyder det fra en af forskerne bag den nye undersøgelse.

Kærestepar får et chok, da nabo skubber vred seddel under døren: Så skriver de et genialt svar

Ved at den nye generation af streaming-par udvider den traditionelle aften-tv-tid, bliver det tidspunkt, som vi førhen brugte på at have sex, nu i stedet til Netflix-tid for flere og flere par.

Studiet, der er blevet publiceret i The journal Energy Research and Social Science, får opbakning fra David Spiegelhalter, der er professor på University of Cambridge.

Han mener ligeledes, at par bliver mindre interesseret i sex, fordi de bruger mere og mere skærmtid i sengen.

Glatbane eller fuld busk? Så behåret skal missen være - ifølge mænd

En påstand han i 2016 underbyggede med tal der viste, at en stigning i manglende sexlyst kunne forklares med det voksende antal teknologiske og digitale muligheder.

Samtidig viste tallene, at der foregik væsentlig mere hanky-panky i soveværelset, før tiden med streamingtjenester. Dengang blev fjernsynet slukket klokken 22, hvorefter par havde tid til at opfylde deres ægteskabelige forpligtelser.

Dermed gør du mere end klogt i at gribe din partner i stedet for at griber iPaden eller computeren, når I i aften er på vej under dynerne.

 

Dagens Gossip