12 grunde til at lave kvinder er de bedste kærester

Foto: Shutterstock

Hvad hun ikke har i centimeter, har hun i kærestepotentiale.

Er din kæreste én af dem, som altid skal have hjælp til at nå ting på hylden, eller som aldrig kan se noget til koncerter?

Så er du heldigere, end du måske selv går og ved.

Lave kærester er nemlig de bedste, og her får du 12 gode grunder.

1. Hun ser bedårende ud: Vi kan ikke komme udenom, at små kvinder i den grad ser både fortryllende og nuttede ud. Deres højde giver dem et både uskyldigt og bedårende look, som virkelig kan være svært at stå for.

Læs også

Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

2. Hun er fantastisk at putte med: Når man har en lille kæreste, er der ikke noget bedre, end når hun putter sig ind til dig. På grund af hendes størrelse kan du nemlig holde hende helt tæt og nyde, at hun nærmest forsvinder ind til dig.

3. Hun ser sød ud - selv når hun er sur: På grund af hendes yndige udseende er det svært for hende ikke at fremstå sød. Selv når hun skælder ud og peger anklagende på dig, fremstår hun altid mere fin end farlig.

4. Du kan ikke stå for hende, når hun står på tæer: Ligeså svært som det er for hende at nå den øverste hylde, ligeså dejlig ser hun ud, når hun står på tæer og strækker sig. Enten for at tage noget ud i køleskabet eller for at kunne nå op og kysse dig.

5. Du kan løfte hende: Der er noget uforklarligt tilfredsstillende over at kunne løfte sin kæreste. Ikke at du skal bære hende rundt overalt, men at du lige kan løfte hende op på køkkenbordet eller over i sengen er altid et hit.

Læs også

8 tegn på, at du er klar til at få et barn

6. Din hage på hendes hovede: Det er dejligt at give knus, men det vil altid blive endnu dejligere, når du kan lægge din hage på hende hovede imens og dufte hendes hår. Mmmmm.

7. Hun er nem at kaste rundt med i sengen: Ligesom det er hyggeligt at kunne løfte hende, er det både praktisk og pivfrækt, at du nemt kan flytte rundt på hende i soveværelset. Du kan selv tænke dig til hvorfor.

8. Du kan beskytte hende: Når man har en lille kæreste, vil der automatisk opstå en beskyttertrang hos den mandlige partner. Også selvom hun kan være nok så selvstændig og fint kan tage vare på sig selv.

9. Hun ser ung ud: Det er muligt, at et par rynker sladrer om hendes egentlige alder, men hvis din kæreste hører til i den lavere ende, vil hun formentlig altid fremstå yngre, end hun egentlig er.

Læs også

6 ildevarslende tegn på mavekræft, som kan være svære at opdage

10. Hun kan altid gå i høje hæle: Mange mænd ønsker ikke, at deres kæreste skal fremstå højere end dem selv. Derfor kan det være svært for mange kvinder at trække i et par stiletter, hvis de er på højde med deres partner. Dette problem har den lave kvinde ikke. Og heldigvis ser hun brandgodt ud i høje hæle!

11. Hun er ekstra kær i dit tøj: Når din lave kæreste hopper i din t-shirt eller lige har lånt din skjorte, er hun på ingen måde til at stå for. Det alt for store tøj gør hende nemlig bedårende som aldrig før.

12. I kan begge ligge på sofaen: En lav kæreste er en praktisk kæreste. I kan nemlig snildt ligge på sofaen begge to, ligesom hun generelt giver mere plads til dig.

Læs også: 8 tegn på at din mand er SÅ klar til at blive far

 

Dagens Gossip