13 grunde til at elske dine store bryster

Punkt 5 er altid en fantastisk følelse.

De kan være tunge og i vejen. De kan tiltrække sig positiv og negativ (men ofte irriterende) opmærksomhed.

Men der er også masser af gode ting ved at være udstyret med en svulmende barm.

Her er 13 af dem:

1.  Vi behøver næppe nævne dette punkt, men de fleste mænd eeeelsker store bryster. Selvfølgelig skal du ikke være glad, bare fordi mændene er glade. Men det er da altid rart at vide, at andre synes, man ser dejlig ud.

2.  Du får gratis drinks i baren. (Vi ved ikke, om det reelt virker, eller om det blot er historier. Men tror du på det, skal din selvsikkerhed nok tiltrække nogle fyre og deres glødende dankort.)

3.  Du behøver ikke have taske med i byen. Du kan have både telefon, mønter, biografbilletterne, og en snack til vejen hjem i din bh.

Læs også: Derfor skal du elske dine små bryster

4.  Når du går på gaden, og du kan mærke det hele gynger, får du en rank, flot og selvsikker holdning.

5.  Når du sidder i sofaen med en plaid og fryser om fingrene, kan du stikke dem ind i kavalergangen. Der er altid lunt og rart. Aahh..

6.  I denne position kan du desuden stille tallerkner på din medfødte hylde, eller presse et glas med sugerør ned mellem brysterne, så du har hænderne fri.

7.  De er sjove og afstressende at lege med - for din partner, men så sandelig også for dig.

8.  Uanset om du bliver lidt rundere med alderen, vil dine bryster altid være større. Det vil få resten af dig til at se mindre ud og trække fokus op, op, op.

9.  Man kan godt få associationer til barndommen og svømmetimerne i folkeskolen, når man trækker i en badedragt. Men med store bryster er det ikke et problem - du ser både kvindelig og hamrende sexet ud i badedragt.

Læs også: Model er træt af disse 6 kommentarer om hendes store bryster

10.  Det er ikke sandt, at du ikke kan få lækkert undertøj i store størrelser. Kigger du i de rigtige butikker, kan du sagtens få flatterende skåle og smukke blonder, der klæder dine smukke attributter.

11.  Du behøver ikke markante halskæder for at pifte et kedeligt sæt tøj op. Selv den kedeligste basistop ser spændende og eksklusiv ud, når den er spændt ud over dine store patter.

12.  Folk er altid klar på et kram, for du giver sådan noge bløde og varme nogen.

13.  Folk bryder ikke din intimsfære på samme måde, når du står i kø eller til en proppet koncert. De kan nemlig ikke komme helt tæt på dit ansigt på grund af dine to bløde stopklodser.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip