22-årige mor er gravid for fjerde gang - men så afslører lægerne detaljen på ultralydsbilledet

Foto: Privat

Australske Chloe Dunstan måtte træffe en moders sværeste valg, da hun risikerede, at alle hendes tre børn ville miste livet på grund af iltmangel.

Chloe og Rohan Dunstan fra Australien har tre drenge på henholdsvis et, to og tre år. Men parret ønskede sig en datter, så de besluttede sig for at få ét barn mere.

Det skriver Daily Mail.

Chloe blev gravid, og hendes mave begyndte at vokse og vokse. Faktisk voksede den hurtigere, end den gjorde under hendes tidligere graviditeter. Det var der en grund til - det viste sig nemlig, at Chloe ventede trillinger.

Blandt de tre små var den lille pige, som parret havde ønsket sig. En ultralyd viste dog, at et af børnene ikke fik nok ilt - nemlig den lille pige.

Læs også

Mor venter tvillinger - men får sit livs største chok, da hun føder

Derfor måtte parret træffe en vanskelig beslutning.

De kunne fremskynde fødslen, hvilket kunne være fatalt for alle tre babyer. Eller de kunne lade datteren dø og redde de to sønner.

Efter mange overvejelser besluttede Chloe og Rohan sig for at forsøge at redde alle tre børn. Efter 28 uger var den lille pige stadig i live og kæmpede, men hun blev stærkere dag for dag.

Foto: Privat

Tre dage inde i hendes tredje trimester, fødte Chloe de tre små - Rufus, Henry og Pearl. Fordi de var født for tidligt, måtte børnene tilbringe flere uger på sygehuset. Men da de var ni uger gamle, kom Henry og Rufus endelig hjem til deres ældre brødre.

Pearl måtte blive på hospitalet et par uger endnu, før hun kunne følge efter. 

Parret har fortalt om hele deres rejse på deres Facebooksite.

Du kan se flere billeder af trillingerne i videoen lige herunder.

 

 

 

Dagens Gossip