37-årig kvinde klager over smerter i undelivet: Læge tilkalder straks politiet, da han gør vildt fund i hendes skede

Foto: Shutterstock

En læge gjorde et bemærkelsesværdigt fund i underlivet af en kvinde, der forinden havde fortalt, at hun var gravid og frygtede for sin baby.

For nylig blev en 37-årig kvinde stoppet af myndighederne i Mexico, hvorefter kvinden klagede over smerter i underlivet. Det førte til, at man indlagde kvinden på Ruben Lenero Hospital i Mexico City. Det skriver Metro.

Her blev kvinden, der blot går under navnet Gloria, undersøgt grundigt, da hun til lægerne forklarede, at hun var gravid og ikke kunne mærke sit barn bevæge sig.

Da lægerne ikke var i stand til at finde barnets hjerterymte, valgte de straks at flytte hende til en akutafdeling på et kvindehospital.

Her påbegyndte en læge en operation for at redde barnet, men i stedet for en baby fandt lægen til sin forbløffelse et kilo cannabis i kvindens skede og mave. Cannabis så friskt, at det stadig havde små jordklumper hængende.

Det ulovlige stof var pakket ind i tape, som der dog var gået hul på, hvilket havde forårsaget smerterne i kvindens underliv.

Efter det opsigtsvækkende fund skyndte lægen Lourdes Yanez sig at fjerne de ulovlige stoffer fra kvindes krop, hvorefter han kontaktede politiet.

Efter opvågning blev kvinden anholdt og sigtet for narkosmugling, hvorefter hun blev stillet for retten. Her overraskede dommeren dog ved at forbarme sig over kvinden, der viste sig at arbejde som narkokurer.

Læs også

Populær skuespiller i uhyggelig brandulykke: Indlagt i alvorlig tilstand

Dommeren valgte nemlig at løslade kvinden, mens sagen vil blive efterforsket.

Kvinden, der bor i den mexicanske by Ixtapaluca, er tidligere blevet dømt for sammen forbydelse i både 2010 og 2015. Under høringen i retten nægtede kvinden at svare på, hvor de ulovlige stoffer stammede fra.

LÆS OGSÅ: 10 grunde til at date en ældre mand

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip