5 grunde til at have sex med din mand HVER aften

Hvis du også hører til de kvinder, der rynker på næsen ved tanken om dagligt knalderi, så skal du læse med her.

Du synes måske, at det lyder overdrevet at have sex med sin mand hver dag. Hvem har tid til det? Og hvem har lyst?

Men når man har læst klummeskribenten Meg Conleys grunde til at hoppe i høet med sin udkårne hver eneste aften, så virker det alligevel ikke så tosset.

Conley beskriver i Huffington Post, at hun som teenager aldrig forstod, når kvinder sladrede til hinanden om, at de ikke gad at have sex med deres mænd mere. Hun tænkte, at hun altid ville have lyst til sex. Hele tiden. 

Så blev hun gift og fik børn, og noget ændrede sig. Pludselig gik der dage og endda uger imellem de intime stunder med hendes mand. Indtil hun blev mindet om sine teenagetanker og besluttede sig for at gøre en indsats for at knalde langt oftere.

Her er hendes gode grunde til at forkæle dig selv og din mand selv med sex en gang om dagen.

1. Det er helt fantastisk at være mor, men det kan også efterlade dig med en fornemmelse af, at dine feminine sider ikke helt får den opmærksom, som de fortjener. Timer og dage er fyldt op af vasketøj, legetøj og syltetøj. Der er uidentificerbare klatter på din trøje, og dit hår har touperet sig selv. Og her kommer din mands varme og kærlighed ind i billedet. For det er ham, der minder dig om, at du er andet end nogens mor. Du er også en kvinde, som er begæret og god til at kysse, og som din mand har lyst til at kramme og være tæt på. Hans berøringer minder dig om alle de ting, og derfor skal du værdsætte ham (og dem) dagligt.

2. Hvis du vil have din ægtemand eller kæreste til at opføre sig som en mand, så er du nødt til at behandle ham som en mand. Det er ikke så kompliceret at få ham til at føle sig elsket - han skal 'bare' fodres, føle sig værdsæt og have sex. I grove træk. Så her er en lille investering med et kæmpe afkast: Lav lækker mad en gang imellem, kram ham og sig tak noget oftere og lad ham for guds skyld se dig nøgen! Det er imponerende, hvad en mand vil gøre for en kvinde, som har fået ham til at føle sig elsket. Efter et par uger med fremragende aftensmåltider og langt mere intimitet, end I har været vant til, vil du læne dig tilbage og undre dig over, hvorfor du ikke insisterede på sex hver dag lidt tidligere i jeres forhold. 

LÆS OGSÅ: 12 ting hun ville ønske du gjorde, mens I har sex

3. I har brug for et øjeblik hver dag, som KUN handler om jer to. Et lille rum til at huske på, hvorfor I en gang blev så vilde i varmen med hinanden, at I bare var nødt til at blive partnere i livet. Hvis følelserne ikke skal blive mast af babyer og regninger og praktiske gøremål, så er det enormt vigtigt, at skaber plads til kærligheden mellem jer. Den kan ikke blomstre af sig selv. 

4. Sex er den bedste kur mod stress. Det er næsten grund nok i sig selv. I har gang i børn og karriere, og der er 100 pligter hver dag, som måske (eller måske ikke) får verden til at gå under, hvis I ikke tager jer af dem. I løber stærkt, følger med, slider og slæber, gør alt det rigtige. Symptomerne på stress stikker som konsekvens sit grimme ansigt frem i ny og næ, hvilket I SLET ikke har tid til at tage jer af. Så derfor: Dyrk sex, stress af, nyd det. Mærk hvordan kroppen elsker dig for at gøre noget godt for dig selv.

5. I skal dyrke mere sex, fordi det er sjovt og dejligt. Hvorfor bruger vi næsten al vores tid på de sure og kedelige ting i livet, mens vi giver mindre og mindre plads til alt det rare, som både er livsbekræftende og får alt til at give mening?

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip