7 ting, som lillesøster vil have storesøster skal vide

Sådan fortæller Mammamia.com.au.

1. Du skal ikke føle dig ansvarlig for os - vi kan håndtere livet.
Du føler, at du skal beskytte os og give os råd. Men vi har ikke brug for det - ikke hele tiden. Vi elsker dine råd, men lad os lære af vores egne fejl. Lad os være din skulder at græde ved, og lad os vise dig omsorg nogle gange.

2. Din garderobe er også vores garderobe
Der kan vi altid låne tøj - ligesom dine sko, tasker, makeup og hårprodukter. Hvis noget mangler, så har vi ikke stjålet det eller lånt det - vi har taget det, som den ret vi har som søstre. Så tak for det.

3. Vores meninger er lige så vigtige som dine
Vi har meninger og vi vil høres. Vi går op i, hvad du synes om vores holdninger, så lyt gerne. Selvom du synes, at det vi siger, er forkert og misinformeret. Bare nik anerkendende en gang i mellem, da vi går op i din holdning (selvom vi ikke vil indrømme det).

4. Konkurrence gør os begge til bedre mennesker
Søskende konkurrerer, men det betyder ikke, at vi ikke vil have, at du får succes. Du har fået et forspring før vi kom til, og vi har måtte kæmpe mod dig hele livet. Så lad os få æren en gang i mellem (eller hele tiden).

5. Fortæl venligst ikke, at opvækst var meget hårdere for dig
Ja ja, du var det første barn. Du brød alle reglerne før os. Du var den første til at gå på date, til at møde en fyr, til at få det første job og beskytte os. Du er mere erfaren end os, og vi har lært igennem dine fejl.

6. Find nogle venner, som altid vil være der for dig
Vores bånd er for evigt, men vi vil ikke altid være inden for rækkevidde. Du skal have nogle venner, som ser efter dig, når vi ikke kan.

7. Vi ser op til dig, og vi er heldige at have dig.
Vi siger det nok ikke ofte nok, eller vi har aldrig indrømmet det - men vi beundrer dig, ser op til dig og vil være som dig på mange punkter. Vi praler om dig til vores venner, du er den første vi ringer til, når vi har brug for hjælp, når vi har brug for at græde eller fejre noget. Du er vores søster og vores bedste ven. Som kvinde er der ikke noget bedre, end at have en ældre søster at dele livet med.

 

Dagens Gossip