8 tegn på at du er rigtig forelsket - og ikke bare liderlig

Foto: Shutterstock

Tid til knald eller kærlighed? Disse otte punkter giver dig svaret.

Har du nogensinde været i tvivl om, hvorvidt dit nye forhold kun handler om sex, eller om du i virkeligheden er gået hen og har forelsket dig?

Nogen gange kan balancen være hårfin, da god sex sagtens kan udløse følelsen af omsorg, lykke og noget der minder om forelskelse.

Men der er en forskel - og hvis du gennemgår disse otte punkter, vil du formentlig ikke længere være i tvivl.

Læs også

Har du en ven som ikke kan score? Forskere har nu fundet en garanteret løsning

1. I har været sammen uden at have sex: Når to voksne mennesker begynder at date, bliver der ofte knaldet som kaniner. Hvis I derimod også kan være sammen uden straks at tage en tur i dobbeltsengen, så bygger forholdet sandsynligvis på mere end bare sex.

2. Du ser ikke andre: Hvis du slet ikke har øje for andre, og kun dater din nye flamme, er det et klart tegn på, at vedkommende vækker flere følelser i dig end bare de dyriske.

3. Du bliver mere og mere interesseret: Hvis du kan mærke, at interessen for den nye person i dit liv kun vokser, så er det sikkert fordi, der er følelser involveret. Følelser der ikke kun taler til dit underliv men også til dit hjerte.

Læs også

8 ting mænd kun siger, hvis de virkelig godt kan lide dig

4. I ses også, når det er ‘den tid på måneden’: Menstruation er en erotisk stopklods for de fleste par, og for rigtig mange mænd er det i den grad afskrækkende. Men hvis I også aftaler at mødes, når det er den tid på måneden, så kommer sex tydeligvis i anden række.

5. Du er oprigtig interesseret i at lære vedkommende at kende: Hvis din nye date blot var en bolleven, gad du sandsynligvis ikke bruge meget tid på at lære ham eller hende at kende personligt. Det er dog ikke tilfældet, hvis du oprigtig gerne vil blive klogere på vedkommende, og det viser at der er ægte følelser på spil.

6. Du kan være dig selv: Hvis du pludselig tager dig selv i ikke længere at suge maven ind, pynte på dine historier eller finde på ting for at imponere og forføre din nye date, så viser det, at du ikke har noget problem med være dig selv. Og det vidner om, at der er ærlige og ikke bare seksuelle følelser til stede.

Læs også

Kvinde har fantastisk sex med spøgelse: Nu drømmer hun om at få en spøgelsesbaby

7. Du kan se en fremtid sammen: Hvis du allerede i dit stille sind har prøvet at visualisere jeres fremtid sammen, så har vedkommende tydeligvis potentiale til at blive meget mere end bare et ‘booty call’ - og det er du udemærket klar over.

8. Du får sommerfugle i maven: Prøv at mærk efter i maven, når du tænker på den nye person, du har lukket ind i dit liv: Tænker du som det første på sex, eller på hvor sød, charmerende og uimodståelige vedkommende er? Hvis svaret er det sidste kombineret med kriller og sommerfugle, der slår sig løs i mavesækken, så er den sikker - du er forelsket.

Læs også: 10 tegn på at du er sygeligt sexafhængig

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip