Brudepar chokerer: Barberer sig skaldede midt under bryllup

Foto: YouTube

Midt under deres eget bryllup, chokerer brudeparret deres gæster ved at barbere sig skaldede.

Jony og Alistar, der begge er fra New Zealand, har en kærlighedshistorie, der er som taget ud af en film.

Læs også

Kvinde hævder, at hendes afdøde far reddede hendes liv

Første gang parret mødte hinanden, var i deres hjemby, da de var børn. De legede sammen, gik i skole sammen og endte med at blive kærester og senere forlovede.

Inden Alistar gik på knæ, for at stille Jony det store spørgsmål, sørgede han for at få tilladelse fra den person, der betød absolut mest for Jony: Hendes mor.

I 2018 blev Jonys mor, Luna, diagnosticeret med æggestokkekræft. Da de fandt ud af det, var hun allerede i fjerde stadie. Til trods for, at hun gik gennem en række hårde behandling og var dødssyg, så hun frem til at deltage ved hendes elskede datters bryllup.

I og med, at Alistar vidste, at der var ingen, der betød mere for Jony, end hendes mor, bad han hende om datters hånd, inden han gik på knæ for hende. Ikke nok med det, så havde han dog også planer om, at han ville gøre noget helt særligt til ære for Jonys mor.

Foto: YouTube

Da parret endelig skulle giftes, blev de fejret ved en smuk ceremoni i hjembyen i New Zealand. De havde derfor valgt at holde deres bryllup i byen, hvor hele deres kærlighedshistorie begyndte.

Luna blev derfor vidne til, at hendes datter og Alistar blev gift. For en stund var hun derfor i stand til at glemme alt om sin alvorlige sygdom, da hun blot glædede sig på hendes datters vegne.

Efter selve vielsen skulle parret danse brudevals, hvilket er en fast tradition i de fleste lande. Inden valsen gik i gang, slukkede DJ’en pludselig for musikken, hvorefter han kom med en meddelelse.

Foto: YouTube

Det var noget, der forvirrede de fleste gæster ved brylluppet, for pludselig satte Jony sig på en stol, hvorefter en mand kort efter stilede sig bag bruden for at barbere hende skaldet.

Det valgte hun at gøre, selvom det var på hendes store dag, fordi hun ville vise sin støtte til sin dødssyge mor, der tidligere havde været nødt til at gøre det samme på grund af sin sygdom. Da Jony var blevet barberet skaldet, var det gommens tur, da han også lod sig blive barberet skaldet, for at ære brudens mors kamp mod kræften.

Læs også

Dykker gør utroligt fund på bunden af sø

Den smukke gestus fra brudeparret var naturligvis med til at Jonys mor begyndte at græde, fordi det var så overvældende. Du kan selv se det hele i videoen herunder.

 

Dagens Gossip