Disney skjuler hemmelige sex-budskaber i deres tegnefilm: Disse klassikere gemmer på nøgne damer og dildoer

De klassiske tegnefilm er måske slet ikke så børnevenlige alligevel...

Disney er kendt for at være leveringsdygtige af underholdning til hele familien, men flere af de klassiske tegnefilm gemmer på frække overraskelser. Det skriver britiske Daily Star. 

Det kræver et par skarpe øjne - og muligvis en lummer tankegang - hvis du vil fange alle filmenes seksuelle elementer, der er godt skjult i legendariske film som 'Løvernes Konge' og 'Den Lille havfrue'.

For du finder ikke kun uskyldige mus og hjælpsomme fugle med i 'Bernard & Bianca' - du kan også se en topløs kvinde i tegnefilmen fra 1977.

Her er det struttende bevis:

YouTube

 

Da filmen udkom på VHS, opdagede flere vakse forældre, at der var frit udsyn til en nøgen stripper, der kortvarigt kan ses vise bryster fra et vindue i baggrunden.

Tilbage i 1999 måtte Disney-koncernen tilbagekalde 3.4 millioner eksemplarer af tenefilmen, der bagefter blev sendt ud i butikkerne igen - og denne gang var det i en ny version, hvor man må kigge forgæves efter de bare bryster.

Læs også

103-årige Dagny har et budskab til alle kvinder: Vær stærk og kræv ligestilling

Men hos Disney fortsatte man med at putte lumre budskaber ind i de børnevenlige film.

I 'Løvernes Konge' fra 1994 er der en scene, hvor lille Simba kaster sig på jorden, så en bunke af støv hvirvles op i luften.

Blomsterstøvet flyver for en stund rundt i den varme aftenluft, men forsvinder efter få øjeblikke.

På de første udgivelser af filmen på DVD og VHS kan man se, at der i under ét sekund står skrevet 'SEX' på nattehimlen med de støvede bogstaver:

Foto: YouTube

Og så skal man heller ikke glemme filmplakaten til 'Løvernes Konge', da det majestætiske løveansigt faktisk i virkeligheden bare er en røv:

Foto: YouTube

Ej heller plakaten til 'Den Lille Havfrue' kan siges at være helt stueren - se, er det her gyldne tårn i virkeligheden er en penis eller dildo?

Foto: YouTube

Nu er det store spørgsmål så, om det er folkene hos Disney eller dem, der ser de hemmelige budskaber, der har en fræk tankegang...

For flere nøgne damer besøg vores oversigt her.

 

Dagens Gossip