Familie glædede sig til hotelophold med lækker pool: Fik et chok, da de de opdagede sandheden

Foto: Jenny Kershaw/Twitter

En familie blev slemt skuffet, da en reklame for hotellets pool viste sig at være en anelse misvisende.

En kold dukkert i en svømmepøl ville bestemt ikke være af vejen for de fleste danskere, der måske kan mærke sveden springe fra panden i disse dage.

For den engelske Jenny Kershaw, der var rejst på ferie med sin familie til Vietnam var udsigten til en fantastisk lækker åben pool lige det, som familien havde brug for, når de vendte hjem til hotellet efter feriens daglige udflugter.

Men som Jenny Kershaw kunne afsløre på Twitter, så var det ikke den samme pool, der ventede den svedende familie, som hotellet havde reklameret med.

- Poolen på vores hotel i Vietnam. Booking mod virkeligheden. Vi er blevet snydt her, skriver Jenny Kershaw på Twitter og deler billedet af det overdimensioneret badekar, der skulle forestille en pool.

Læs også

Mor begyndte at græde ombord på fly, da sidemand kaldte hende fed: Det skulle han ikke have gjort

Faktisk er det mere et bassin, da længden af poolen ikke ligefrem er lang nok til at tage svømmetag i, og flere brugere kunne nikke genkendende til den meget åndssvage form for vildledning, som flere også selv havde oplevet på deres ferier.

Det var denne skuffende pool, der i virkeligheden ventede familien på hotellet. Foto: Jenny Kershaw/Twitter

Booking.com tog dog også kontakt til Jenny Kershaw, for at få rettet fejlen, men i mellemtiden havde den snedige fotograf tryllet et nyt skilt henover billedet af poolen, så den nu blev betegnet som en jacuzzi.

- Det er okay, jeg ville ikke klage. Jeg synes bare, at det er morsomt, og jeg kan iøvrigt se, at billederne er blevet skiftet ud siden, svarer Jenny Kershaw på Booking.coms ellers opmærksomme service-tweet. 

Læs også

Forældre raser over lærer: Tvinger elever til at drukne vaskebjørne

Se selv forskellen på reklamen og virkeligheden i Jenny Kershaws tweet, der er blevet liket næsten 180.000 gange på Twitter. 

 

Midsommervisen - Nu er der ikke langt til sankthansaften og heksen skal brændes på bålet. Her finder du Midsommervisen tekst og melodi på klassiske vi elsker vort land sang.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip