Gravid kvinde sender sødt billede af maven til sin mand: Nu griner alle af mandens åndssvage svar

Den gravide kæreste vil lige sende et sødt billede, men sådan opfattede manden det slet, slet ikke. Foto: Shutterstock

Manden misforstod i den grad, hvad kvindens sms drejede sig om.

Man kan sige meget om mænd. 

Men det er ikke altid, at de lige tænker med øverste etage, når det gælder.

For selvom mænd er dygtige til mange ting, så kan der selv ved helt uskyldsrene billeder være mænd, der straks tænker med det lyserøde dunkedyr mellem benene.

Det var netop sådan en situation, der ramte en gravid kvinde, der i dette øjeblik venter sig en baby sammen med sin mand ved navn Garett. Da den vordende mor skal ind under bruseren, kan hun spotte babyen bevæge sig inde i maven, hvorefter hun griber mobilen for at fange det søde øjeblik, som hun vil dele med faderen.

Læs også

Mændene har talt: Her er de 5 mest sexede job kvinder kan have

Men den pointe fanger faderen slet, slet ikke. Efter moderen har trykket send på den lille film, som hun har fanget, får hun svaret tilbage fra sin mand.

- Vis mig dine patter. Moderen er dog slet ikke i humør til den form for elektronisk fræk leg, så hun sender et iskoldt svar tilbage:

- Helt ærligt, bitch, tjek din søn bevæge sig?, svarer moderen tilbage. 

Den ellers søde sms blev i den grad misforstået. Foto: Twitter

Men her var det allerede for sent, og da moderen delte den sjove misforståelse på Twitter, begyndte folk at flække af grin over faderens mistforståelse.

Og det er ikke den eneste gang, at faderen har taget fejl.

Da moderen vil sende et par dage efter vil sende et billede af sin mave i profil, så er faderen også helt vild i varmen. Men denne gang har han lært af sin fejl, og spurgte først:

- Er det dit bryst eller din albue?, svarer Garrett tilbage.

Et par dage efter er manden Garett stadigvæk en smule liderlig, da konen sender endnu en sms. Foto: Twitter

- Mine patter er altså ikke så spidse, svarer moderen tilbage, hvor man nærmest kan fornemme moderens suk igennem Twitter.

Læs også

Mirakuløst: Sådan fjerner du én bums på en enkelt nat

Det har fået masser af brugere på Twitter til at grine af det sjove pars udvekslinger, hvor mandens åndssvage misforståelse er blevet liket af mere end 250.000 på kun få dage. 

Faderen Garett er dog ikke den eneste, der har oplevet en gravid kvindes vrede over telefonen. Sophie fik nemlig også vreden at føle, da en gravid kvinde pludselig henvendte sig til hende.

Leder du efter pigenavne på din ufødte datter? Fortvivl ikke Dagens.dk har lavet en liste over populære danske pigenavne lige her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip