Han gemte nyfødt søn for sin kone - denne mands historie får dig til at fælde en tåre

Historien om den sydkoreanske præst Pastor Lee begyndte, da hans søn blev født for 25 år siden.

Så snart sønnen var kommet til verden, kunne han se, at der var noget helt galt med det lille barn.

Han skyndte sig at gemme drengen for sin kone, fordi han var bange for, hvordan hun ville reagere på at have fået et barn, som ikke var ligesom alle de andre.

Det rapporterer San Fransisco Globe.

Det viste sig, at spædbarnet havde cerebral parese - bedre kendt som spastisk lammelse. En stor cyste i hjernen havde gjort ham hjerneskadet, og lægerne vurderede ved fødslen, at han kun ville komme til at leve i få måneder.

Pastor Lee gav sig til at tænke over sin situation, og nåede hurtigt frem til, at han og konen ville komme til at elske deres søn uanset hvad. Så han fortalte hende om drengens tilstand - og i dag, 25 år senere, lever sønnen, Eun-man, stadig, og bor hjemme hos forældrene.

Erkendelsen af den uomtvistelige kærlighed til sin egen søn fik Pastor Lee til at tage en beslutning: Han ville hjælpe så mange børn som overhovedet muligt til at få en chance, selvom deres fremtidsudsigter så dystre ud.

Han så, hvor mange børn, der hver dag bliver efterladt af deres forældre i hans hjemland. Og så fik han idéen: Han satte en “babykasse” op, hvor nødstedte forældre kunne lægge deres uønskede børn fra sig.

Mange af børnene, der bliver lagt i kassen, er handikappede, men Pastor Lee har, ifølge en artikel fra SBS i 2011, taget sig af hver og én. Dengang havde i alt 383 børn været forbi Pastor Lee, hvor han havde taget sig af dem, før de blev sendt videre til børnehjem.

Pastor Lee har dog fået en del kritik fra adoptionsbureauer i Sydkorea, fordi nogle mener, at hans “babydropbox” gør det lettere for forældre at beslutte sig for at skille sig af med deres børn, hvis de ikke kan overskue dem.

Men kritikken preller af på den dedikerede præst. Hans seneste plan er at bygge nye faciliteter for 15 millioner kroner uden for Seoul. Ud over baby-kassen skal de nye lokaler kunne huse ugifte mødre, som har brug for rådgivning i, og støtte til, at beholde og tage sig af deres børn.

Instruktøren Brian Ivie hørte om Pastor Lee for første gang, da han læste en artikel om baby-kassen i 2011. Nu er han ved at indspille en dokumentar om den altruistiske præst.

Denne video tager dig med bag scenerne:

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip