Her er listen: 11 ting der øjeblikkelig afgør lækkerheden hos en mand

Hot or not? That is the question. I hvert fald hvis man spørger den engelske blogger Erica Jagger, der har lavet en liste over 11 ting for Huffington Post, der gør mænd uimodståelige.

Det lille ekstra “something” hos mænd, der kan få rummet til at sitre, når de træder ind, og give os kvinder gåsehud.

Her er den så, listen:

1: Styrke: her snakker vi ikke om, hvor meget jern, du kan løfte (selvom det kan være helt fint at se på nogle flotte muskler). Med styrke mener Erica Jagger den indre styrke. Den hvor man hviler i sig selv,og ved, hvem man er.

2: Sårbarhed: Ifølge Jagger er en mand ikke stærk medmindre han kan vise sårbarhed. Han evner at fortælle dig, hvad han vil have, og er ikke bange for at fortælle, hvad han føler. Han tør fortælle, når han har gjort noget dumt og kan anerkende egne fejl.

3: Personlig integritet: Glem alt om at være en player eller en Don Juan, der bruger billige tricks for at score kvinder. Der er intet sexet ved mænd, der udgiver sig for noget, de ikke er.

4: Intellekt: Vi kan godt lide en mand, der har lidt mellem ørene, mener Jagger. Det altså ikke nok, at du ser godt ud, vi vil også gerne have modspil på det mentale plan.

5: Humor: En mand, der ikke har humor, eller som næsten aldrig griner, har ikke mange chancer hos Erica Jagger.

6: Varme: Vi vil have mænd, der er varme og åbne. Vi gider ikke kolde mænd, som har en masse mure, vi skal bryde ned for at nå ind til deres kærlige væsen.

7: Generøsitet: Vi vil forkæles, vi gider ikke nærige mænd, hverken når det gælder følelser, eller når vi skal have gaver.

8: Affektion: Vi vil, ifølge Jagger, gerne lægges mærke til. En som giver et forsigtigt kys i nakken, når han går forbi,

9: Tilstedeværelse: Vi kan godt lide når mænd lever i nuet og er til stede, når vi taler sammen.

10: Partnerskab: Det er kun i soveværelset, at Erica Jagger vil domineres. I resten af parforholdet hører dominan ikke hjemme er noget. Vi vil have en, der lytter og giver modspil.

11: Selvsikkerhed i soveværelset: Det har intet at gøre med størrelse. Vi vil gerne have en mand, der er ved, hvad han laver i sengen. Som er til stede i sin seksualitet og som ved, hvad han vil have.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip