Hundeejer får dårlig nyhed efter besøg hos dyrlæge: Så finder familie på vild overraskelse

Foto: Facebook

En ung kvinde fandt på en helt særlig overraskelse, da familiens elskede hund fik dårlige nyhed hos dyrlægen.

Det var ikke opmuntrende nyheder, der ventede den unge Briana May, da hendes yndlingshund Isaac var hos dyrlægen i fredags.

Den ældre labrador havde fået konstateret en terminal kræftsygdom, og hunden havde kun få uger tilbage at leve i, skriver Daily Mail.

Hunden er er førerhund for Briana Mays kusine, der er meget svagtseende, og derfor er hunden en unik følgesvend for kusinen.

Og netop derfor ville Briana May overraske hunden med en helt særlig overraskelse, inden hunden gik bort.

- Isaac er den sejeste hund, jeg kender. Han hjælper min kusine, så hun kan komme rundt alle steder. Han er også en værre kælepotte, jeg elsker ham, skriver Briana May i et opslag på Facebook.

Briana May og hunden Isaac fik meget dårlig nyhed hos dyrlægen i fredags. Foto: Facebook

Briana May fandt på en liste over oplevelser, som familiens elskede hund skulle opleve, inden han gik bort. Foto: Briana may

Derfor kunne hun også løfte sløret for den plan hun havde for at forsøde hundens tilværelse i den sidste tid.

- Han har fundet ud af, at han kræft og kun et par uger tilbage at leve i. Derfor har jeg lavet ham en ‘bucket list’ (en liste over oplevelser, inden man dør, red.) Vær sød at hjælpe ham med at krydse listen af, eller send billeder af jeres hunde, der hjælper, skriver Briana May i en gruppe for hundeelskere.

Læs også

Datter opdager sin far i en pinlig brøler: Nu griner alle af ham på nettet

På listen stod der blandt andet, at hunden skulle med på stranden, spise et gourmet måltid og ud og shoppe for et nyt legetøj.  

Andre hundeejere vil ære den gamle førerhund og sendte billeder og hilsner.  Foto: Facebook

Her gav andre hundeejere selv deres egne hunde en masse forkælelse. Foto: Facebook

Og den rørende gestus fik rigtig mange hundeejere til at reagere og enten sende søde beskeder eller fejre deres egne hunde og tage billeder af den søde forkælelse til ære for den gamle førerhund. Og det glæder familien, der er optaget af at give deres hund den bedste sidste tid, man kan tænke sig.

Læs også

Inger Støjberg: ‘Ramadanen er farlig for os alle’

- Vores hjerter er ved at smelte efter al jeres kærlighed. Vi sender alle jeres gode tanker videre til Isaac. 

- Vores liste kan måske virke lidt dum for nogle, men da han er førerhund, så er der mange ting, som han aldrig har prøvet før. Og så vil vi selvfølgelig forkæle ham med en masse kælen og kærlighed. Tak for jeres støtte, skriver Briana May på Facebook.  

Læs også

Golden Retriever - Retrieveren er af natur imødekommende, venlig og trofast. Golden Retriever er med sit hengivne væsen den perfekte familiehund. Den er meget kærlig og knytter stærke bånd til sin ejer og resten af familiens medlemmer.

Cocker Spaniel - Fakta om Cocker Spaniel - alt fra karakteristika, historie, anvendelse, mentalitet, temperament til opdragelse og pleje. Samt hundens specielle behov, motion og krav.

Bichon havanais - Den lille livlige Havaneser er den perfekte familiehund med sin følsomme personlighed og altid klar til at lege. Bichon Havanais er god til børn og hengiven overfor sine mennesker.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip