Kat sat til salg for 1.5 mio. kr: Har helt speciel evne

Mikhail Shipunov har sat sit ene kat til salg, men det kræver utroligt dybe lommer, hvis man skal have råd til den. Prisen er nemlig intet mindre end 1.5 millioner kroner, men til gengæld har katten også en helt særlig evne.

Det hænder af og til, at man skaffer sig et kæledyr, selvom man ikke er i stand til at kunne tage vare på det, så længe det lever. Derfor skiller mange sig af med deres kæledyr, og så gør de det også gerne billigt eller helt gratis.

Billigt eller gratis er der dog ikke tale om i salgsannoncen for en British Shorthair kat, der er sat til salg for intet mindre end 1.5 millioner kroner.

Manden bag salgsannoncen er Mikhail Shipunov, der bor i den russiske by, Rostov-on-Don, og han har været nødt til at sætte katten til salg, da katten ikke passer i hjemmet med parrets anden kat.

Læs også

Pinligt! Kan du se, hvorfor Ella ikke skulle have sendt dette foto til sin mor?

Katten er 2½ år gammel, og den er sat til salg på den russiske salgsside Avito.com til en pris for 1.5 millioner kroner. Prisen mener Mikhail Shipunov er ganske fair, for katten har nemlig nogle helt særlige evner.

“Katten beskytter huset fra onde ånder og den kan kurere tømmermænd,” lyder det i salgsannoncen.

Flere har allerede ringet

Mikhail Shipunov har fortalt til det russiske medie, RIA Novosti, at hans kone ikke ønsker at skille sig af med katten, men at han ikke mener, at de har andre udveje.

Han fortæller ydermere, at salgsannoncen er ganske reel, og derfor er der også mange mennesker, der allerede har ringet til ham for at forhøre sig på at købe katten.

Desværre for dem, er de blevet ret så overraskede, hver gang Mikhail har fortalt, at prisen i annoncen altså ikke er en fejl, og at de må hoste op med prisen på 15 millioner rubler (1.5 mio. dkk) hvis de ønsker at erhverve sig det værdifulde og helt særlige kæledyr.

Hvad tænker du? Ville du være villig til at betale 1.5 millioner kroner for en kat, hvis den vitterligt kunne kurere dine tømmermænd?

Læs også

Heroisk hund redder ejer fra hajangreb

 

 

Dagens Gossip