Kevin kørte galt på sin motorcykel: Filmede sit sidste farvel - alene og hårdt såret

Kevin Diepenbrock troede, at han skulle dø.

41-årige Kevin Diepenbrock var sikker på, at hans tid var kommet, efter at han var styrtet på sin motorcykel og lå hjælpeløs i skoven. Derfor begyndte han at filme et sidste farvel.

Amerikanske Kevin Diepenbrock vidste, at han var kommet rigtig galt afsted, da han og hans ven Phillip Polito kørte galt på deres motorcykler i grænselandet mellem Tennessee og North Carolina. Hans ven døde i det voldsomme styrt, og Kevin Diepenbrock lå selv ubevægelig på jorden med blodet silende fra kroppen.

Ulykken skete tidligere på måneden, da Kevin Diepenbrock kørte op bag i sin vens motorcykel, fordi 29-årige Phillip Polito pludselig bremsede. De blev begge slynget ud over en skrænt og ind i skoven, hvor ingen kunne finde dem. 

I en rørende video, som er gået viralt, siger Kevin Diepenbrock farvel til sine nærmeste med sin mobiltelefon. Han kan ikke ringe til alarmcentralen, fordi der ikke er noget signal på hans telefon. I stedet forbereder han sig på døden og filmer sine sidste ord, mens insekter og mus kravler rundt på hans hårdt sårede krop.

I optagelsen siger han igen og igen, at han elsker sine kære, og han undskylder for at have været dum. Imens kan man høre biler og motorcykler i nærheden, men Kevin Diepenbrock har ikke en chance for at gøre opmærksom på sig selv. Hans lunger er punkterede, hans ribben er knuste, og han har brud på rygsøjlen.

Da den 41-årige amerikaner havde ligget på skovbunden i 27 timer, skete miraklet. Et par hørte hans råb om hjælp fra siden af vejen, og han blev bragt til hospitalet i helikopter.

Se hele den rørende optagelse herunder.

 

 

 

Dagens Gossip