Kvinder advarer mod populær bh: 'Jeg har aldrig i mit liv haft så ondt’

En smart stropløs brysteholder er blevet populær på de sociale medier. Men i virkeligheden er bh’en slet ikke så komfortabel, som man skulle tro, advarer flere kvinder.

- Det var den værste smerte, jeg nogensinde har oplevet. 

Sådan lyder det fra amerikanske Jami Jessop fra byen Colora i staten Maryland.

Den unge kvinde havde besluttet sig for at prøve den seneste trend indenfor bh’er, men den oplevelsen skulle vise sig at blive en yderst smertefuld affære, skriver hun nu i et opslag på Facebook

- Jeg håber aldrig, at der er nogen, der oplever det, som jeg har oplevet, og jeg kommer aldrig til at købe sådan en bh igen, skriver hun i sit oplæg. 

Læs også

Eksperter slår alarm: Ny trend får folk til at hælde cola ud over sig selv

Den smarte bh, som har fået tilnavnet 'instagram-bh'en', er den seneste mode inden for undertøj, da bh’en ikke har nogen stropper, men i stedet en korsetlignende snøre foran, der lover en mere fager barm for alle kvinder. 

Bh’en holder sig oppe ved at sidde meget tæt på huden og har en klæbrig overflade i skålen, der klistrer sig til huden, hvorefter man med snøren kan spænde brysterne tættere sammen til en dybere kavalergang. 

Men for Jami Jessop var det ikke en behagelig oplevelse at have bh’en på:

- Jeg var ikke engang ude i varmen, men havde kun bh’en på et øjeblik, og da jeg skulle ud i bilen og hente et par ting bagefter, kunne jeg ikke få bh’en af igen, skriver Jamie Jessop i sit opslag, og har taget billeder af tydeligt røde plamager i huden, hvor bh'en havde siddet:

Foto: Jamie Jessop/Privat

Foto: Jamie Jessop/Privat

En lignende oplevelse havde amerikanske Emily Boring, da hun skulle prøve den moderigtige bh. 

 

- Det tog 45 minutter at få bh’en af, og da det endelig lykkedes mig, rev den min hud af, så der blev skabt små rækker af blærer i huden, skriver hun på Instagram, hvor hun har delt en video af mødet med bh’en.

Læs også

Chef i Rema raser over kunde: 'Du fik min kassemedarbejder til at bryde grædende sammen'

Da hun efterfølgende ringede til firmaets kundeservice, fik hun at vide, at de på ingen måde tog produktet retur, men kun kunne tilbyde et gavekort. 

Firmaet har ikke haft yderligere kommetarer til de kvinder, der har oplevet problemer med den særlige bh. 

Den stroløse korset-brysteholder sælges ikke i butikkerne i Danmark endnu, men kan købes på flere udenlanske sider på nettet.

Se selv den ‘smarte’ bh i aktion herunder: 

Populært legetøj eksploderede i sønnens ansigt: Nu vi. John advare andre 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip