Mærkeligt: 25-årig var i et forhold med en kakerlak i et år

Kærlighed har åbenbart ingen begrænsninger. En 25-årig valgte således at finde sammen med kakerlakken Lisa i et helt år, indtil hun gik bort.

Når de fleste mennesker tænker på kærlighed, så vil man typisk se en mand og en kvinde, eller to personer af sammen køn, der har fundet sammen. I nyere tid er der dog kommet flere historier med mennesker, der har fundet deres kærlighed andre steder.

Den 35-årig psykologi-studerende Bill Rifka, var i et forhold med en iBook, da han var 35 år gammel, mens Lee Jin-gyu fra Sydkorea i 2010 blev gift med sin yndlingspude i 2010. Selvom de to ting er nok så bizarre i sig selv, så er det et nyt kærlighedsforhold, der har taget overskrifterne disse dage.

Japanske Yuta Shinohara har nemlig ladet sig interviewe om sit forhold til en ganske speciel pige, der hedder Lisa. Yuta Shinohara og Lisa var i et forhold i et års tid, indtil Lisa desværre gik bort. Der blev dog ikke afholdt nogen stor religiøs begravelse for Lisa, for hun var nemlig ikke noget menneske, hun var en kakerlak.

 

Spiste hende bagefter

Yuta Shinohara stillede sig frem i et videointerview med mediet Asian Boss, og i videoen fortæller han blant andet, at Lisa var hans første rigtige kærlighed. Ydermere fortæller han, at han valgte at spise hende, da hun gik bort, så hun for evigt kunne være en del af ham.

”Så nu bor Lisa i mit hjerte, og hun vil fortsætte med at være en del af min krop,” fortæller han i interviewet.

I et år var Yuta involveret med kakerlakken Lisa, og han beretter om, at de aldrig var fysisk involverede med hinanden, selvom han flere gange drømte om, at de kunne være fysiske. Det var størrelsesforskellen, der var årsagen til, at det aldrig skete, og med hans egne ord sagde han ”Størrelsen passede bare ikke,”

”Vi var 100 % seriøse. Ingen kvinde var så attraktiv som Lisa. Lisa var min første kærlighed, og jeg forestillede mig at gøre det mange gange, fordi jeg virkelig kunne lide hende. Jeg ved det er umuligt, men jeg forestillede mig en verden, hvor kakerlakker ville være kæmpestore eller hvor jeg ville være lille,” fortæller han.

Den 25-årige Yuta Shinohara spiser ikke kød, men til gengæld lever han mere eller mindre kun af insekter. I Interviewet kommer han blandt andet med en opfordring, og fortæller at tusindben smager meget ligesom riskager.

Hakuna Matata, mon ikke Timon og Pumba vil invitere på en lille snack?

Læs også

5 kreative måder at forbrænde kalorier på i 30 minutter, uden at du tænker over det

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip