Mand vil overraske kæreste med koncert af hendes yndlingsband: Fik et chok, da han så billetterne

Foto: Duncan Robb

Da bandet tonede frem på scenen, indså kæresten sin pinlige fejl. Nu griner hele internettet af ham.

Det er ikke altid nemt, når ens yndlingsband kommer til byen.

Det kræver at man er hurtig ved computeren, når salget af billetter starter, for ellers kan man være uheldig og ende med meget dyre og måske falske billetter. 

Men det var nu ikke det, som skete, da Duncan Robb fra Chesterfield, England ville overraske sin kæreste, skriver Mirror. 

Kæresten var nemlig helt pjattet med rockbandet Red Hot Chili Peppers, der er et verdensberømt rockband, der også har spillet i Danmark på Roskilde Festival ved flere lejligheder.

Læs også

29-årig fik konstateret livstruende sygdom: Advarer nu andre mod farligt symptom efter sex

Nu kom bandet endelig til Belfast i Irland på turne, og så var billetterne endda meget rimelige i pris. Derfor skyndte Duncan Robb at købe to billetter og bestilte flysæder til koncerten, og kærestens overraskelse og glæde var sikret. 

Men ugen inden de skulle afsted, begyndte kæresteparret at undersøge sagen nærmere, og her viste det sig, at det var svært at finde ud af, hvem der skulle opvarme for bandet.

Kæresteparret troede de skulle se Red Hot Chili Peppers. Foto: Shutterstock

- Min kæreste ville undersøge, hvem der opvarmede for bandet, og hun kunne slet ikke finde noget information om, at bandet kom til Belfast, siger Duncan Robb til ABC. Og det var der en ganske god grund til, for det var ikke Red Hot Chili Peppers, der spillede.

Læs også

Mands numsehul faldt ud af kroppen, da han havde siddet for længe på toilettet med sin mobil

I stedet var det Red Hot Chili Pipers, der efter eget udsagn, som kalder sig selv ‘verden bedste sækkepibeband.’

Han indså straks sin fejl, da han så billetten. Foto: Duncan Robb

I stedet havde de købt billet til Red Hot Chili Pipers - verdens bedste sækkepibeband. Foto: PR

 

Nuvel, sækkepiper er jo også et instrument, så der var ikke andet for det glade kærestepar at gøre, end at gå til koncerten, hvilket de har delt på Twitter under koncerten i går. 

Og det er faktisk ikke første gang, det er sket, hvilket gør, at sækkepibebandet er meget omhyggelige, når de sælger billetter.

- Vi sørger altid for, at der er kilte og sækkepiber, når vi reklamerer for koncerter. Vi vil aldrig udgive os for at være Red Hot Chili Peppers, vi respekterer dem alt for højt, siger bandets agent Douglas Gillespie til Newsweek.

Far hyldet på nettet: Afslører genialt trick med opvaskemaskine, som ingen kendte

 

Dagens Gossip