Mike så sindssyg parkering og blev rasende: Fandt på snedig hævn og ventede på lur

Mike fik et flip, da han så hvordan at bilisten foran ham parkerede.

Den 49-årige kørende sælger fik nok af de hensynsløse parkeringer, og tog derfor sagen i egen hånd.

 - Det er bare ikke rigtigt.

Det var sådan en tanke, der gik gennem hovedet på 49-årige Mike Lyddon, da han skulle forsøge at parkere sin bil ved et supermarked i den engelske by Weybridge mandag aften, skriver Daily Mail.

Foran ham kørte en rød Land Rover, hvor det åbenbart gik lidt for hurtigt fra tanke til handling. For den røde bil blev nærmest kastet ind og parkeret mellem direkte mellem to familiepladser, hvor der ellers er god plads på hver sin side af bilen.

Det syn blev ganske enkelt for meget for den 49-årige Mike, der glødede af raseri bag rattet.

- Der var masser af pladser, og jeg kunne ganske enkelt ikke forstå, hvordan de kunne parkere på den facon. Det var bare latterligt, siger Mike Lyddon til avisen.

Læs også

Katteeejer ser haltende kat og får et kæmpe chok: Tager en vild beslutning for at redde kattens liv

Som kørende sælger af fiskeudstyr bruger Mike utallige timer bag rattet, og kører tit formålsløst rundt på parkeringspladser for at finde en parkeringsplads.

Det var denne ubesindige parkering, der fik Mike til at rase. 

Derfor blev den håbløse parkering også dråben, der fik bægeret til at flyde helt over, og som fik den fortørnede  sælger til at gribe en blok i handskerummet og skrive en vred seddel til den ubetænksomme bilist.

Efter han havde købt sine varer i supermarkedet, så Mike Lyddon at bilen stadigvæk holdt ubehjælpeligt parkeret, og så fandt han på en snedig måde at få bilistens opmærksomhed.

Læs også

Turist skal til at skubbe abe i sø: Men det fortryder han lynhurtigt

- Det var ikke meningen, at sedlen skulle være ubehagelig, det var bare lige hvad der kom til mig, da jeg så parkeringen, siger Mike Lyddon, der skrev:

- Stop med at parkere som et pikhoved på den lille seddel, som han derefter gemte i en gul p-bødeholder, som han derefter smækkede i forruden på bilen.

Mike lagde sin seddel ned i en gammel p-bødeholder, som han selv havde fået for at holde for længe. På den måde troede bilisten at en p-vagt havde straffet den vanvittige parkering. 

Derefter lagde Mike Lyddon sig på lur, og ventede til at den ubetænksomme bilist kom tilbage. Det var dog en længere indkøbstur, så derfor nåede Mike Lyddon ikke at se bilisten, der med garanti havde fået et chok, da han så den gule p-bøde notits i forruden.

- Jeg ved godt, at jeg er 49-år og burde vide bedre. Men jeg blev der alligevel i 20 minutter og ventede. Men ingen kom, og så kedede jeg mig så meget, at jeg smuttede, siger Mike Lyddon til Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Ellie fik store forbrændinger på kroppen, da e-cigaret eksploderer i lommen på hende

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip