Nybagt far prøver en dag som gravid: Gik slet ikke som forventet

Foto: TikTok

En nybagt far prøvede en dag som gravid – og det gik ikke helt som han regnede med

Der er stor forskel på kvinders syn på graviditet. Der er mange, der elsker at være gravide, fordi de værdsætter glæden, maven og hele oplevelse.

Læs også

Mister sin mand pludseligt: 14 måneder senere føder hun hans barn

Sådan er det dog ikke for alle. Mange fokuserer derimod på det faktum, at det bestemt ikke er lutter lagkage. Som gravid må man nemlig væne sig til morgenkvalme, hormoner, mærkelige madbehov og den øgede vægt, man skal bære rundt på.

Rigtig mange kvinder ved, hvordan dette føles, men mænd har ingen anelse om det. Derfor satte en nybagt far sig for nylig for, at han ville prøve, hvordan det føltes at være gravid i en dag.

Det har han delt en video om på det sociale medie TikTok. I videoen viser brugeren, Maitland Hanely, sit forsøg på at være gravid.

I klippet kan man se, at Maitland ligger på en seng, og på maven har han en stor vandmelon, der er pakket ind i husholdningsfilm. Hen over den store vandmelon på maven, har to mindre meloner fået samme behandling, da de fungerer som bryster.

Da videoen starter, kan man i baggrunden høre en kvinde, der imiterer et vækkeur. Det betyder naturligvis, at det nu er tid til, at Maitland skal stå op og komme ud af sengen.

@maitlandhanley

Man tries being pregnant for a day 😂 #fyp #watermelonchallenge #watermelonbaby #pregnantbelly #pregnantman

♬ Oliver Twist - ArrDee
Man tries being pregnant for a day 😂 #fyp #watermelonchallenge #watermelonbaby #pregnantbelly #pregnantman

I første omgang har han selvtilliden i orden, og er ikke i tvivl om, at det bliver en smal sag for ham at komme ud af sengen.

"Ja, se det her," siger han, mens han forsøger at svinge sin krop rundt og op i en siddende stilling.

Han finder dog hurtigt ud af, at det faktisk ikke er helt så let at komme ud af sengen, når man har en gravid mave, der skal med. Han forsøger én gang til, og forsøger at få sine ben ud over siden på sengen.

"Jeg troede, det ville være så meget lettere," indrømmer han, da videoen slutter, og man i baggrunden kan høre, at der bliver grint.

Klippet er sidenhen gået viralt, og er blevet set mere end 15 millioner gange. Ikke nok med det, så er der også mere end 1 million, der har tilkendegivet, at de 'synes godt om' videoen.

Læs også

19-årige Alexandras kæreste blev stukket ihjel: 7 dage senere fik hun endnu et stort chok

Flere tusinder har også kommenteret videoen, hvor en person blandt andet har skrevet: "Kvinder er superhelte," mens en anden har skrevet: "Du troede, at det ville være nemt..."

 

Dagens Gossip